Forumet - sluta äta våra vänner.

sluta äta våra vänner.

1448 2 221

Spana också in:


Storchen84:
Jo det har faktiskt allt med tråden att göra. För du försöker mena på att man av djurvänsskäl ska sluta äta djur. Därför undrar jag om du har någon lösning på djur som dödas av andra skäl. Men precis som jag förväntade mig har du inte det. Om ditt hem utsätts för en råttinvasion och det är avföring överallt och allt blir söndergnagt - hur länge försöker du ”skrämma bort dom” eller bara låter dom vara innan du ringer en skadedjursbekämpare? Du kanske bara flyttar och lämnar då över problemet till nästa person? Då är du fortfarande delvis ansvarig för råttornas död eftersom du inte skyddat dom.

Vildsvin orsakar så mycket problem att nyligen blev jakt med mörkersikte och värmekamera tillåtet. Något annat som varit på tapeten i dagarna är vilda sköldpaddor som riskerar att rubba ekosystemet i Sverige - dessa ska utrotas genom att samlas in och skjutas. Men detta är väl okej, det är väl bara för att äta kött som djur inte ska dödas eller? Eller juste ”jag vet inte lösningen men människan kan hitta på en lösning om man vill” - det enkla ansvarsbefriande argumentsbefriande svaret Sover

Eller vad sägs om minkar som av djurrättsaktivister släppa ut från minkfarmar för att sedan gå en svältdöd till mötes i det vilda? Väldigt humant va?

Dina djurvänsskäl är full av hål och stekt kycklinglever är gottHjärta


Hjärta

jag har inte sagt något om tråden.
jag gav dig flera alternativ till att mörda skadedjur.
jag har inte sagt att allt ska va en puss och kram värld, måsta man så måste man, frågan är måste du?

du försöker hitta på saker för att passa ditt eget narrativ, för att du inte kan argumentera ärligt.