Forumet - Sluta gulla med internettrollen!

Sluta gulla med internettrollen!

192 0 8
Ser massa dravel från vänsterpacket om hur synd det är om internettroll. Det är tragiskt att se hur folk försöker tjäna billiga poäng genom att värna om trollen. Troll är djur som varje år terroriserar Sveriges många internetforum genom att döda och ta över till exempel Flashback, UM, etc.

Det finns för många sådana hära människor, då främst irl som inte inser hur vardagen på internet är. Trollen är inget man kan gosa med, de är trådätare och har i kristider kalasat även på mindre forum som t.ex. KoR. Troll är för internet som kackerlackor är för Stockholm.

Plötsligt har vi en situation där alla bryr sig om trollen, folk försöker sätta sig i god dager genom att visa att man bryr sig om tevepro, men likväl, Trollet har inget rosa band.

Jag var själv inloggad och anmälde ett troll i helgen. Den fick cirka fem varningspoäng, de flesta för spam. Vi följde spam-spåret tills vi hittade fejkanvändaren offline och utfrusen. Det var en magisk känsla

DUBBELMORAL ALARM

Verkligheten är att trollen håller hela internet i konstant skräck, folk vågar inte öppna upp sig för internetvänner ens på grund av rädsla för dessa bestar.

Själv tycker jag det är på tiden att man tar riktiga krafttag för att hålla trollpopulationen i schack. Helst skulle jag se att man jagade dem med apache, det vore nåt i hästväg.

Sensmoralen är att om du är från irl så har du inget att tillföra trolldiskussionen. Låt forumanvändare och mods sköta denna fråga.

Spana också in:

dazed_and_confused:

Och dyrkandet är som sagt märkligt, WT/drömfångar-folket har alla coola tshirts illustrerade med trollmotiv i nåt slags airbrushad konsttappningen. [shake]


Undrar om dessa människor någonsin har upplevt ett troll på riktigt. Tror faktiskt inte det. De läser sagor om hur farliga de är och tror att det bara är på skämt antagligen. Naiva irl:s...