Forumet - sluta med p-piller

sluta med p-piller

603 0 14
Jag har käkat p-piller i 7 månader nu och jag har fortfarande humör svängningar.. Men kan det bero på att jag åt 3 månader en sort och sen bytte eller spelar det någon roll? Min kille säger i alla fall att jag över reagerar på mycket som jag inte skulle ha gjort annars och det har jag märkt själv. Och jag får mycket humör svängningar fortfarande och dem verkar inte försvinna så jag ska nog sluta med dem.
Men nu till min fråga då. Om man slutar med p-pillrerna får man humör svängningar av att man slutar då som man fick när man började? Självklart vill jag kunna ha sex hur mycket jag vill med min kille och så men det är lite små jobbigt om jag har jobbiga humör ibland.. Och det tycker då han är jobbigt.[shake]

Spana också in:

PrickiigStrumpa:

hur lång tid kan det ta? O.o
Men tror du jag får humör svängningar av det.. eller bör jag kasnke prova käka i 3 månader till och se om det blir bättre?


7 månader är ändå rätt mycket, om din kropp inte kan komma överens med pillerna så är det lika bra att byta/eller som du säger, sluta med p-piller.

Jag har ingen aning hur lång tid det kan ta, men lär vara något stabiliserat när du fått din första riktiga mens efter att du har slutat. [smile] Du får prova och se.