Forumet - sluta med p-piller?

sluta med p-piller?

952 0 10
jag har ätit p-piller i snart 3 månader nu. den första månaden hade jag inga biverkningar alls. i mitten av den andra kartan gick jag plötsligt upp i vikt ganska mycket och jättesnabbt, sen började jag också må väldigt illa och ha ont i huvudet hela tiden.
nu är jag på den tredje kartan och mår typ illa hela tiden, har huvudvärk hela dagarna och så går jag upp och ner i vikt hela tiden. denna vecka har jag gått upp 4 kg, från att veckan före gått ner 3 kg. jag äter och motionerar precis som jag gjorde innan jag började äta p-piller.

nu orkar jag inte med detta mera och funderar på att sluta, i alla fall en månad eller så bara för att se om mina besvär försvinner, efter det kanske jag börjar med en annan sort.
jag äter mercilon, någon annan som har erfarenhet av dessa? och om jag vill sluta nu, är det bara att sluta i mitten av kartan eller blir det något konstigt med typ mensen eller så då? eller borde jag kanske fortsätta äta ett tag till för att se om det blir bättre?

Spana också in:

isola:

Jag begriper inte varför du inte frågar personen som skrev ut dem till dig om detta! Det är ju det dem är till för. [no-no]


ja alltså hon verkade inte riktigt förstå hur jobbigt det är, hon tyckte att jag skulle fortsätta 3 månader till och hon tyckte bara det var bra att jag hade gått upp i vikt eftersom mitt bmi typ låg på 18 förut och nu på 19... jag sa att jag ville byta sort men hon verkade helt inställd på att det var den där jag skulle ha ;S var dit för typ någon dag sedan.