Forumet - SLUTA RÖKA!

SLUTA RÖKA!

5542 0 107
DEN HÄR TRÅDEN ÄR TILL FÖR DEM SOM TROR ATT DE ÄR COOLA OM DE RÖKER, FÖR DEM SOM INTE KAN NÅGONTING OM VAD SOM KOMMER ATT HÄNDA FÖR DE SOM RÖKER, FÖR DE SOM HAR FÖRÄLDRAR ELLER VÄNNER SOM RÖKER, OCH FÖR DE SOM HELT ENKELT INTE HAR NÅGON ANLEDNING ATT RÖKA.

Jag är en fjorton-årig tjej och jag verkar veta bättre än många andra på denna jord.
Om ni nu skulle kommentera en massa onödiga kommentarer och röker, så får ni fan skylla er själva.

Jag skriver en uppsats i skolan om att "Smoking tobacco is harmful to health" och jag har sett på videor och tagit reda på en massa fakta om rökning, hur många som dör varje år på hela jorden pågrund av rökning, vilket är hela 4.9 millioner människor.
VILL DU BLI EN AV DEM? jag tror inte det...
cigaretter innehåller en massa farliga ämnen, kära är en av dem.
För er som har föräldrar elr vänner som röker, ett tips; ta cigaretterna och kasta dem. Visa dem en massa videor på vad som händer om man röker.
va inte rädd för förändring.

Jag skriver det här för jag vill förändra världen en dag!!! HÅLLER NI MED MIG? RÖSTA PÅ "JA" ISÅFALL.JAG VÄNTAR.

lung-comparison.png

Spana också in:

tlaltecuhtli:

varför skulle man vilja rädda liv?


va?? vad menar du??? vill du att fler människor ska dö pågrund av all skit de får i sig, bara för att de tror att de är så kallade "coola"??!!!
alla verkar tro det. väx upp. börja inse att det inte är bara du som bor på denhär jorden. börja inse att allt inte handlar bara om dig. Jag vill inte va taskig, men jag börjar inse hur många idioter det finns på jorden...
Girlz97:

alla verkar tro det. väx upp. börja inse att det inte är bara du som bor på denhär jorden. börja inse att allt inte handlar bara om dig. Jag vill inte va taskig, men jag börjar inse hur många idioter det finns på jorden...


[smile]

människor lever redan över sina tillgångar
Läste för rätt länge sedan om en läkare som hade kommit med en i mitt tycke rätt bra lösning på det hela. Något gehör fick han inte men ändå. Hans ide var som följer;

Om man förbjuder rökning så kommer man automatiskt skapa sig "fiender" i form av rökarna som av naturliga skäl vill fortsätta röka. Därför tänkte han att man istället för att förbjuda det, helt enkelt höjer åldersgränsen på försäljning av tobak med ett år varje år. Då kan dem som redan röker röka utan att något skäl till att klaga, Dem påverkas ju inte av det. De som inte är gamla nog att ha börjat ja synd för dem, men dem ska ju ändå inte röka.

Det är en tanke som jag stödjer. Att gradvis fasa ut något är i mångt och mycket bättre än att bara stänga av. Hur praktiskt svårt det skulle vara låter jag vara osagt.
Girlz97:

JA!!!!! SÅKLART!! JAG VILL RÄDDA LIV!!! (Du röstade på detta alternativ)


Usch. Jag blir så arg på folk som står ute och röker på perronger osv (det borde vara förbjudet att röka på allmän plats). Om de vill förstöra sina egna liv är det upp till dem men rökning påverkar ju alla andra också. Fy på er!! [mad]