Forumet - Små bröst för livet..

Små bröst för livet..

3586 0 53
För mer än ett halv år tillbaka fick jag reda på att jag inte kommer få så mycket större bröst än vad jag har & jag har inte stora bröst. Det är som om jag skäms över att vara den jag är. Har alltid tyckt jag är rätt sen i puberteten än vad jag borde och har mycket ofta mått dåligt av det eftersom jag har fått ta rejält mycket skit från det. Jag är 14 (Snart 15) & går i 8an.


Jag är lik min mamma på alla sätt. Det enda jag kan se vad jag fått från min pappa är min näsa och min ögonform. Resten har jag alltid följt min mammas fotspår så att säga. Jag är lik henne i utséende i 90% och mamma har varit med om allt som hänt med mig. Små bröst? För henne också. Men eftersom hon har inte små bröst så trodde jag att jag skulle få när jag var större, så jag hade ju mina förhoppningar. Men sedan satt hon och jag & prata. Hon erkände då att hon hade bröstimplantat. Jag blev sjukt ledsen, och anledningen till att hon skaffade bröstimplantat var för att när hon fick sin första unge (min storebror) så producerade hon mjölk för att kunna föda honom. Men sedan försvann dom. Helt och hållet. Hon hade ungefär lika små som mina även i hennes ålder och när hon ammade honom försvann dom bara. Hon var absolut helt platt och hon var förstörd. Så för att rädda min storebror samlade dom in pengar till bröstimplantat. Jag är likadan. Jag skämms ..

tänk er tanken att se er i spegeln och äcklas av det. Att få blickar, inte kunna använda tighta kläder och skämmas..

Förjävligt.. det är va d är.
Jag själv använder ibland dubbla bhar för att inte verka ha allt för små när jag använder tighta kläder...

Spana också in:

aalicia:

Man får så jävla mycket skit


men du är ju 14. de flesta i din ålder har ju inte så mycket annat än cs, kuk, fitta och bröst i tankarna. jag minns det i alla fall så, om ett par år kommer de mognat och inse att sådant inte betyder ett skit.

sen finns ju faktiskt chansen att dina bröst kommer växa till sig mer med åren. hade nog inte så stora när jag var 14, är nu 18 och har hyfsat stora.