Aviseringar
Rensa alla

Smälta vit choklad


Ämnesstartare

Huuuuuuuuur gör man?? [confused]
Läser på internet, en del säger att micron är bäst medan andra säger vattenbad.

Vad säger ni?? [blush]

Image


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

brukar bara smälta i kastrull på låg värme


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Skulle nog använda en skål ovan en kastrull. Eller hurmannugör.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

smälta choklad, du bara.. oj var den vit..?[blush] då blir det heelt annorlunda, [blush]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jag hatar vit chocklad :SS


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tickstart:

oj var den vit..?[blush] då blir det heelt annorlunda, [blush]

[bigsmile][bigsmile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tickstart:

du bara.. oj var den vit..?[blush] då blir det heelt annorlunda, [blush]

Hahahah ja men det är ju tydligen inte samma som med brun [blush] Den är mkt känsligare [blush]

Birger:

brukar bara smälta i kastrull på låg värme

Bränns det inte lätt då? Vad rör du om med?

isola:

Skulle nog använda en skål ovan en kastrull. Eller hurmannugör.

Jag vill testa med vattenbad men fattar inte hur man ska gö


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nehas:

jag hatar vit chocklad :SS

Det är ju mkt godare än vanlig [shake]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Zapetta:

Jag vill testa med vattenbad men fattar inte hur man ska gö

Koka en kastrull med vatten och ställ en skål med choklad ovan. Trorja. Var så längesedan jag bakade. Borde göra oftare.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Zapetta:

brun [blush]

brun![blush] mörk säjer man väl[blush] asså haha hur har du lyckats leva 21 år, du är så himla rolig!!!! +_+


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Zapetta:

Bränns det inte lätt då? Vad rör du om med?

rör om med träslev, och det bränns som sagt inte på låg värme.

annars är vattenbad väldigt lätt. häll upp lite vatten i en kastrull, lägg choklad i en skål (gärna metall) som du sedan lägger i kastrullen så att den flyter på vattnet, sedan kokar du upp vattnet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Värm upp en stor kastrull med vatten i. lägg något typ av kärl i vattnet och stoppa chokladen i det. Herregud kvinna[zzz]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

vattenbad är det bästa för all choklad... även vit.
haha


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera
Ämnesstartare

MissAnox:

googlade, hittade:

Dold text: länken funkade inte [sad]


   
SvaraCitera