Forumet - smärta i underlivet?

smärta i underlivet?

1606 0 8
jag vill bara veta om någon känner igen sig i de tillfälliga smärtorna jag får i underlivet vid helt random tillfällen då jag rör på mig, oftast när jag hoppar eller vänder på mig hastigt... det känns liksom ibland som att något "hugger till" där nere, typ under en sekund och sen försvinner det, men jag måste genast avbryta vad jag håller på med och sätta mig och vila för att det ska försvinna vilket det gör efter kanske en kvart.

jag har haft de här smärtorna sedan jag var ungefär 9-10 år, och de har kommit med ganska jämna mellanrum på några månader till ett halvår (alltså inte varit till större problem utom under just de tillfällena) men nu har de börjat återkomma med allt tätare mellanrum, under de senaste 2 månaderna kanske det har hänt 4-5 gånger och jag vet inte varför! jag tränar/rör inte på mig mer än vanligt...

jag har kollat upp det hos både läkare och gynekolog men de har inte hittat något konkret svar på vad som är fel på mig, vilket är väldigt frustrerande eftersom jag överväger att lägg ner min enda hobby för att det är så jobbigt när jag måste avbryta hela tiden.

tacksam för svar ifall ni känner igen er/vet vad det kan bero på!

Spana också in: