Forumet - smärtsam vulva

smärtsam vulva

1234 0 39
stereo total:

Svamp kanske?


Får man ont när man har sex då? [shake] Jag gjorde en receptbehandling i två veckor för några månader sedan, hoppas att jag slipper det igen.hjortpojken:

jobbigt. fick också ont typ för 1-2 veckor sen så fort jag hade sex, var också våt då. vettefan varför men det gick över och nu får jag ej ont längre [shake]


Jo, jag brukar ha ont, men på grund av att jag oftast är torr (moralkärringar: av olika anledningar) men då brukar det ändå vara en skön smärta, som den smygmasochist jag är. Men den här gången gjorde det jävligt ont och på ett annat sätt.

Spana också in:

Sagitta:

Har du onanerat sen detta?


Nein. Onanerar som mest en gång om året, typ.

Ingemarsdotter:

Hur länge har det pågått, sedan igår?


Ja. Jag har som sagt haft sex innan då det gjort ont av andra anledningar som jag i alla fall vet om och sedan har jag haft sex när det visat sig att jag haft svamp, men det här är första gången det verkligen var plågsamt trots att jag var blöt.
isola:

Vestibulit


Låter som det mest troliga. Av den lättaste varianten.

Varav dina åtgärder för att se om det går över bör vara ungefär: använd aldrig lokala svampmedel (fixa svamppiller av doktorn om du får svamp), var snäll mot din fitta, har inte sex utan att vara blöt. Använd annan smärta än fittsmärta om du gillar smärta.
Om det inte går över, sluta använda p-piller om du så gör.