Forumet - Smärtsammaste momentet i ditt liv?

Smärtsammaste momentet i ditt liv?

2797 0 22
Var på begravning för min Farfar idag. Min stora idol och livsvän. Stod vid hans sida tills sista andetaget. I jämförelse av all smärta jag upplevt så är detta toppen av allt. (Trots att jag uppriktigt har ett tragiskt och hårt liv)

Undrar som titelen lyder: Vad är det mest smärtsammaste som du har upplevt?
LillaLadyn: Vad är det mest smärtsammaste som du har upplevt?
Det var när min stora barndomskärlek förklarade att hon aldrig någonsin skulle kunna bli kär i mig samtidigt som hon berättade att hon var på G med en annan kille. Då gjorde det fruktansvärt ont. Typ den enda gången i livet efter barndomen som jag bölat i sträck i flera timmar. Det var nog framförallt ordet "någonsin" som verkligen stack i hjärtat. Nattsvart.

LillaLadyn: Var på begravning för min Farfar idag. Min stora idol och livsvän. Stod vid hans sida tills sista andetaget. I jämförelse av all smärta jag upplevt så är detta toppen av allt. (Trots att jag uppriktigt har ett tragiskt och hårt liv)

Undrar som titelen lyder: Vad är det mest smärtsammaste som du har upplevt?
Samma sak när min Morfar dog, dock så pratade jag inte med honom så mkt man gjorde inte det liksom det blev att man pratade mer med Mormor och Morfar var mycket ute i trädgården och tog bort ogräs som jag gillar att göra och som jag fått av min Morfar. JAg var jätteledsen när han dog och på begravningen.

När min Mormor dör så kommer jag att förlora en livskompis :(

Du mitt liv är fan inte bättre än ditt och jag klagar inte men det är mycket bättre nu i gymnasiet än på grundskolan där jag var mobbad och hade 0 riktiga vänner då men nu har jag!

Jag har blivit rånad en gång och folk har utnjyttjat mig och/eller försökt men i grundskolan var det småsaker och nu i år var det rån och bedtägeri men han fick inget och rånarna fick inte mkt.

Spana också in:

Min pappas död. Satt brevid honom på sjukhuset, höll hans hand medans han somnade in, minns fortfarande min första tanke som va att jag ville byta så han fick leva och jag dö istället. Och sedan begravning var hemsk med grät från tidig morgon till sen kväll och kunde inte andas under låten "con te partirò". Detta är fram till nu mitt mest smärtsamma moment i livet och ser absolut inget som någonsin kommer kunna toppa det. 
när jag fick veta att personen jag var kär i hade ljugit under uppemot ett halvår om att han älskade mig, "för att inte göra [mig] ledsen". tveklöst. trots att jag upplevt en förälders död, förlusten av livslånga vänner och utdragna perioder av intensiv dödslängtan och förtvivlan.

Reeeetooo: Min pappas död. Satt brevid honom på sjukhuset, höll hans hand medans han somnade in, minns fortfarande min första tanke som va att jag ville byta så han fick leva och jag dö istället. Och sedan begravning var hemsk med grät från tidig morgon till sen kväll och kunde inte andas under låten "con te partirò". Detta är fram till nu mitt mest smärtsamma moment i livet och ser absolut inget som någonsin kommer kunna toppa det. 
:(
Fysisk - När jag behövde en rotfyllning. Inte själva ingreppet, ingreppet var faktiskt ett av de överlägset bästa stunderna i mitt liv. Efter timmar av obegriplig smärta...när bedövningen satte in...fyfan vad man mådde bra då.

Psykiskt - När en läkare krossade mina drömmar och allt jag i 15 år hade kämpat 7 dagar i veckan för med 3-4 ord.

Väljer fortfarande fysisk smärta över psykisk. Något jag alltid gjort.
När tjejen jag gillat i ett halv år så fick jag reda på att hon gillade mig två veckor senare så var vi ihop en vecka senare så gör hon slut hon gjorde en skit komplicerad break up det var för mycket för min hjärna iallafall stor grät i 2 dagar. Hon var fan den vackraste tjejen jag nånsin sett snyggare en än porrstjärnan med yoga pants. Dåligt sett att jämn föra henne med kom inte på nåt alls egentligen haha