Forumet - Smaka och svälja sperma?

Smaka och svälja sperma?

11725 0 84
Förut hade jag en flickvän som gillade att jag smakade på min egen sperma, antingen genom att kyssa mig efter en avsugning eller ta och kladda lite på mina läppar efter jag kommit i henne. Så jag har börjat fantisera mer och mer på att få en hel sats i munnen(inte någon annan än min egen förstås), har ju bara smakat väldigt lite förut men nu fantiserar jag om att svälja en sats. Problemet är bara att så fort jag kommit tappar jag helt lusten och blir lite äcklad.

Har skaffat en liten plastburk som jag haft i frysen och tagit ut och sparat 2-3 satser i som jag funderar att värma lite på nått sätt och svälja nästa gång jag runkar och är som kåtast, men jag vet inte jag vågar eller om jag ska låta det vara en fantasi?

Tjejer, blir ni någonsin upphetsade av att svälja eller är det bara äckligt? och är det nån kille som testat att svälja sin egen sperma?

Spana också in:

Rektoum:

Dock låter det lite väl ambitiöst att frysa in skiten![crazy]


haha, ja, fast jag antar att sperma som legat ett par dagar i rumstemperatur smakar sådär....

HighParadise:

Du kommer inte vilja att din tjej gör det för dig sen.


varför? för att jag kommer tycka synd om henne eller för att jag kommer vilja ha allt för mig själv?
emery:

Men sluta nu...


okej då, det kanske är 3-4, fast inte fler... [bigsmile]

...men vaddå, jag var "normal" innan jag träffade mitt ex, kanske lite analfixerad, men hon har förstört mig helt, och fått mig att göra massa saker som jag trodde jag skulle äcklas av eller bara aldrig få för mig att göra, men som krunegård säger, se på mig nu.....
wille88:

jag var "normal" innan jag träffade mitt ex, kanske lite analfixerad, men hon har förstört mig helt,


Ja, man ska inte låta sig förgöras utav äcklen som sina ex. Prata med en psykolog eller något. Tror inte att du kan må så speciellt bra utav att vara så fixerad och besatt utav dehär tankarna direkt.

Snart utvecklar du väl ett missbruk, som senare kan leda till riktigt mkt smärta i livet.
Budolicious:

_ALLA_ har det. Jag lovar.


Jaa, jag vet att alla har smakat, fast det är skillnad på att smaka lite på det och att svälja

fistforfight:

Äsch whatever floats your boat! [cheers]


haha precis, för ett år sen om jag hade vart ni så hade jag varit sjukt uppmuntrande bara för att det skulle vara roligt att lyckats få någon dude att svälja en stor sats sperma och antagligen gå å må illa resten av dan, humor ju.

emery:

Alltså... kan du inte bara komma i handen och svälja det, MÅSTE DU FRYSA SKITEN??


jag måste ju svälja innan jag kommer....

HighParadise:

Prata med en psykolog eller något. Tror inte att du kan må så speciellt bra utav att vara så fixerad och besatt utav dehär tankarna direkt.


jag pratade med min skolkurator men hon sa att det var helt normal för killar i min ålder att vara nyfikna och experimentera med nya saker [bigsmile]
wille88:

med min skolkurator men hon sa att det var helt normal för killar i min ålder


Dåsa, då kanske du inte är förstörd utav ditt ex och inte bara "var" normal utan också är nu. Men uppenbarligen så tycker inte folket här det och absolut inte jag heller.

Och om något utav dethär inte är ett problem för dig, så behöver du ju heller inte uttrycka dig som om att det var ett.