Forumet - Smal och smalare

Smal och smalare

2990 2 63
Äta normalt, fast i mindre mängder.

Jag har en dietist som jag haft länge som har hjälpt mig då jag har haft problem med min vikt.

Man ska äta frukost, typ musli, alltså nyttigt och sedan lunch och middag.

Du ska helst undvika Pasta och mackor.

Fisk, kyckling, kött, grönsaker är bra :)

Spana också in:

meh9404:

Äta normalt, fast i mindre mängder. Jag har en dietist som jag haft länge som har hjälpt mig då jag har haft problem med min vikt.Man ska äta frukost, typ musli, alltså nyttigt och sedan lunch och middag.Du ska helst undvika Pasta, mackor.Fisk, kyckling, kött, grönsaker är bra :)


Om jag äter sallad varje dag var ända dag hur mycket tror du att jag går ner och är det bra att dricka mycket vatten ? Tack för dina smarta tips föresten[smile]
1Thegirl1:

Om jag äter sallad varje dag var ända dag hur mycket tror du att jag går ner och är det bra att dricka mycket vatten ? Tack för dina smarta tips föresten


Du ska helst inte äta sallad varje dag. Du ska helst variera för annars är det rätt dåligt för kroppen.
De nyttigaste sakerna du kan äta är såklart sallad och kyckling. Så ät de sakerna samt andra saker som du kan hitta på Internet.

Använd inga preparat eller något annat dåligt. Man ska äta varierat och 3-4 mål per dag.

Jag vet inte hur mycket du går ner, men du kommer hålla en bra, smal och nyttig vikt.

Varsågod. Tacka min dietist. [wink]
Jag ger bara hennes nyttiga råd till en annan ung tjej så du går ner i vikt nyttigt och inte skadar dig själv [smile]
om du inte får i dig fetter och proteiner och kolhydrater och svälter dig själv så kommer din kropp att gå i sparläge/svältläge och börja lagra på sig ALLT du stoppar i dig. och ju mindre du äter desto mer sparar kroppen. därför kommer du inte bli sunt smal, du kommer bli sjukligt smal och må dåligt.

ät mindre portioner och ät dem ofta (skippa inte någon!!!). ta promenader, börja spela nån sport, träna. när du gör det kommer du märka hur viktigt mat är och då kan du äta normalt igen.

du är fortfarande ung, fokusera på vettigare grejer än ditt utseende och din vikt. du märker hur mycket du tjänar på att ha vettiga människor runtom dig istället för utseende- och statuskåta idioter.
om du vill bränna fett kan jag rekommendera att du tar en rask promenad på 40 min-1 timme på morgonen. lågintensiv bränner fett, ej sväller musklerna.
dessutom är det bra för att när du väl rivstartat ämnesomsättningen/fettförbränningen på morgonen så kommer den att vara aktiv hela dagen.

dessutom, ett litet, kalorifattigt mål varannan timme håller uppe ämnesomsättningen.

försök även att äta de mest kaloririka/tyngsta näringsämnena/nyttiga fetterna på morgonen, och tunna sedan ut med kalorifattiga senare på dagen, då kommer du ha förbränt och fått tag på näroämnen när du går och lägger dig.

men definitiv - rask promenad på morgonen.
Hjärnspöket:

Man går inte upp i vikt av att svälta sig?


Om du börjar äta någorlunda normalt efter svält så jo, då går du upp snabbt pga:

honolulu:

om du inte får i dig fetter och proteiner och kolhydrater och svälter dig själv så kommer din kropp att gå i sparläge/svältläge och börja lagra på sig ALLT du stoppar i dig


Börjar man inte äta normalt förr eller senare kommer man att bli förbannat sjuk och möjligen dö. Det är därför det kallas svält.
Screw this:
1Thegirl1:

När man är en tonåring är det viktigt att vara smal det är troligtvis då man passar in


Och fråga andra om detta:
1Thegirl1:

jag är inte ens dugg nöjd med min kropp :(


+ Bättra på självbilden

Det värsta du kan göra i princip är att äta så dåligt (nyttig mat kan också bli dåligt) att du får näringsbrist. För näringsbrist kan ge livslånga problem som inte går bort. Prata med skolkuratorn annars.
Miceparade:

Om du börjar äta någorlunda normalt efter svält så jo, då går du upp snabbt pga:


Man behöver inte gå upp i vikt snabbt. Jag har levt i svält en lång tid och nu börjat äta smått, tillräckligt för att klara mig och emellanåt varit inlagd, visst vågen visar jättemycket efter en vecka, men sedan går man ner igen då kroppen hittat en balans. Dessutom blir det mesta vattenvikt.
1Thegirl1:

E det farligt att inte äta på en hel dag bara äta vatten.


Inte om det bara är en dag, nej.

1Thegirl1:

Typ om man ska svälta i hur många dagar ska man göra det


Inte alls.

1Thegirl1:

om man inte äter något går man ner i vikt då ?


Ja, men du kommer inte få lika bra resultat som med en vettigare kost.