Forumet - Smal.

Smal.

3009 2 114

Märkte när jag skulle duscha förut att jag är väldigt smal. Studerade mig länge i spegeln och det kroppen såg inte ut att vara hälsosamt smal utan för smal, nästan farligt smal. Kanske därför jag varit så trött på sistone och känt mig så svag. Kanske borde tänkt på det när alla mina byxor plötsligt ramlade av mig. 

När blir man farligt smal och hur kan jag bli mer hälsosam? 

Spana också in:


mpt:hv: har du haft några sjukdomssymptom eller annat som sammanfallit med den minskade aptiten? har du upplevt liknande tidigare? får du inte ens ned nachos?
Nope, varit sjuk sen i söndags typ men hade detta problem innan. Nope, förutom när jag var deprimerad för många år sedan. Då åt jag antingen inget alls i nån dag för att sedan äta allt i nån dag. Tanken på nachos gör mig illamående typ.

ennie: det känns onödigt att äta..
är som jag inte behöver det
Om det fanns nåt gott skulle jag kunna äta det, men inget är gott
Blir du inte svag och så då? Vad var gott förr?tildanna: alltså...det är bara att äta. Du kanske finner det jobbigt av ngn anledning men sluta tycka att det är jobbigt och ät istället.
Går inte. Kan inte tugga eller svälja maten, blir illamående. Det är nog inte ätandet som är jobbigt i grunden utan det att jag mår lite dåligt nu.