Forumet - Smala tjejer = fula

Smala tjejer = fula

2591 0 16
Stör mig så sjukt mycket på att "alla" skriver att smala tjejer är fula och att mulliga tjejer är mycket snyggare. Smala tjejer blir ofta kallade för att ha ex.anorlexia typ. 
Bara för att dom feta tjejerna är ledsna för att dom är feta behöver man väll inte trycka ner dom smala? Arg

Spana också in:

Att kommentera folks utseende och kroppar är befängt oavsett vilken form det gäller. Vi måste ta bort fokus från kropparna och fokusera på välmående istället. Jag har tidigare haft problem med min ämnesomsättning och trots att jag ätit så otroligt mycket har jag inte gått upp fast jag velat, och det har varit frustrerande för folk har kallat mig ''vandrande pinne'' och liknande saker som inte alls är roligt att bli kallad. Man känner sig kränkt.
Har också tänkt på detta, det finns dem som inte kan gå upp i vikt. En av dem är jag själv fast jag är kille. Forskarna tror att det har något med hur mycket brunt fet man har i ryggen. Destu mer brun fett destu lättare förbränner du energi. Så smala är feta på brun fet.
Det verkar vara helt okej för folk att kränka mig p.g.a undervikt men jag har aldrig hört någon kommentera elakt om någon överviktig i min närhet. Hela min släkt är dessutom överviktiga och är t.ex min moster är en fet diva som gillar att äta och vara fabulös och sedan överösa mig med äckliga ord om hur smal jag är. 
(ja, jag är smal det är inget jag bara säger. men började förra veckan 'på riktigt' med att gå upp i vikt)