Forumet - Smart menskopp

Smart menskopp

1507 1 16
Snart finns kanske en menskopp som kan berätta när det är dags för tömning, när det är dags för nästa mens och hur du mår. Den smarta menskoppen är kopplad till mobilen och är utvecklad av Loon labs som just nu samlar in pengar via crowdfunding för att kunna lansera den smarta koppen. Hittills har 1800 personer backat projektet och de har samlat ihop 71 000 dollar. 
Vad vill du ha för info från din menskopp? Vill du ha en smart menskopp?

Spana också in:

nja nä jag skulle oroa mig för att stoppa manicker som kan sända signaler i min kropp mvh hypokondrisk


aristoteles: Vore bra om den hade ett rejält signalhorn också så att alla inom minst en kilometers avstånd kan avgöra när det är dags.

Vore också bra om den kan posta automatiskt på facebook varje gång det skall tömmas, så man kan få massa lajkes, för det är sånt man gör på facebook har jag hört!
ja 'gu förbjude att kvinnor skulle få en lite lättare tillvaro under mens


superpojken:
så bara för att en produkt specificerar sig för ett av könen så är den ämnad att bli storsäljare?
jag tror att majoriteten föredrar en "osmart" menskopp framför denna, just för att jag anser att den inte tillför någon nödvändig eller precis funktion
Det har jag inga invändningar mot.Många gillar inte menskoppen alls  men tror att det finns potential för flera bra innovationer här eftersom utbudet varit detsamma i decennier och som sagt kan tilltala en stor kund/målgrupp... Om det är en smart menskopp som gör det har jag ingen aning om.

Med rätt marknadsföring i kombination med växande ekointresset... Så finns det väl en kundgrupp?! Om de når 1% av alla menstruerande kvinnor så har de en bra marknad att bygga sitt mensimperium på... Menade inte att alla kvinnor måste köpa.. Way to much business:)