Forumet - Småsaker som du blir jävligt irriterad över?

Småsaker som du blir jävligt irriterad över?

30865 8 445

Ni vet de där små sakerna som man egentligen inte borde bli irriterad över, men som ändå gör en fly förbannad! Vad är det för småsaker som får er att frusta och pusta? Arg

Kan börja med att lista mina:

  • Människor som "Arbetar på Mammaledig" (Facebook). Man kan inte arbeta på mammaledig, man är mammaledig från sitt jobb/sin arbetslöshet!
  • När folk lägger till ett e efter ju och skapar styggelsen "jue". Vem fan uttalar det där e:t på slutet? 

När folk är gifta på fb, bara för att man är typ bästa kompisar.

Folk som inte kan skriva smileysar i en chatt och verkar astjuriga på sättet de skriver på.

Folk som säger att man inte kan ha roligt om man inte dricker. När jag träffade min kille så sa han att han inte drack och så (vilket han inte gjorde heller) men nu har han blivit sån som dricker sig redlös varje helg och säger att man inte kan ha roligt utan alkohol. Jävligt irriterande.

Spana också in:

1. Folk som inte kan använda de och dem rätt. ALKNGE9834u6+9u6KNGÖKNEÖGNEONGÖQIJ#=)U#%=)J ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ELLER!?!?

2. När. Jag. Måste. Ladda. Datorn. Blir ORIMLIGT arg och irriterad när batteriet lyser rött! Som nu, 11%, en fruktansvärt provocerande siffra!?! Arg som ett bi stampar jag iväg genom lägenheten för att hämta DEN DÄR JÄVLA SLADDEN. Som dessutom, ALLTID, jag upprepar; ALLTID ligger i köket när jag sitter i vardagsrummet och vice versa. VEM FAN HAR LÄMNAT DEN DÄR??

3. När kunder på mitt jobb (café) trycker ner; servetter, glasspinnar, tuggummin, trisslotter snus, fan och hans moster och HELA SITT JÄVLA LIV i sin halvfulla kaffekopp och sedan lämnar den på brickan. NÄR, jag undrar SEN NÄR, tror du att det blev smidigare att dränka allt ditt skräp i kallt kaffe, utspätt med ditt äckliga saliv, innan det ska slängas!?!? HUR, jag undrar HUR tacksam du tror att jag, som caféanställd, blir av denna "VÄNLIGA GÄRNING"?! NEEEEEEEEEJ, DU HJÄLPER MIG INTE, DU ÄCKLAR MIG EFTERSOM DET ÄR JAG, JAAAAG, SOM MÅSTE STÅ I KÖKET OCH GRÖPA UR DIN JÄVLA KOPP PÅ ALLT DITT ÄCKLIGA SKRÄP. OM JAG HAR TUR SÅ SKVÄTTER JAG SAMTIDIGT NER MIG EFTERSOM JAG LIKSOM MÅSTE BÄNDA LOSS ALLT MED EN SKED EFTERSOM DU VERKAR ÄGNAT DEN SENASTE JÄVLA TIMMEN ÅT ATT SLÅ NÅGOT SLAGS REKORD I HUR MYCKET EN KAN TRYCKA NER I EN KAFFEKOPP. EN HALVFULL SÅDAN!!


Fasiken:
Rodnar

hib försökte lära mig en gång i tiden men så gav hon upp
få ba använda "dom" Rodnar

mvh en dumbom Rodnar

haha, min lilla dumbom Hjärta Det är jättelätt; byt ut de mot vi och dem mot oss.  
Exempel: "Vi ska gå hem till dem/oss." Du skulle ju inte säga "Vi ska gå hem till vi (de)".  

Läxa: Byt ut X mot de eller dem.
"Jag träffade X på affären."
" Jag tycker att X är trevliga."
"När båda hade kommit pustade X ut en stund. Nio månader senare var X tre!"