Forumet - smeta olja på sitt ansikte

smeta olja på sitt ansikte

3977 0 72
det finns ju nåt som kallas OCM (oil cleansing method) som tydligen, tvärtemot vad man kan tro, ska hjälpa mot acne.

jag käkade roaccutan förut och fick bort det mesta av finnarna men det är fortfarande lite grann kvar. huden är också torr och rodnar lätt.

undrar om ni har prövat OCM och vad ni då tycker.
Har dock inte pallat göra en sådandäringa ordentlig rengöring på länge, men brukar kleta olivolja i ansiktet innan jag sover ibland, om min hy bråkar. Men, det fungerar skitbra för mig. Massiv skillnad.

Postar en före- och eterbild från förra hösten, då jag testade detta för första gången. Det är kring en vecka mellan bilderna, eller kanske lite mindre. Minns inte. Hann väl oljeklet innan sömn varannan kväll, kanske, och två, tre ordentligare rengöringar med ricinolja/olivolja + ångvarma våta handdukar. Skillnaden var mer galenmassivsuperb i verkligheten än på dessa bilderna. Sedan blev det ännu bättre!

skillnaden.png

Spana också in:

Tickstart:

du blev ej arj sadu!!!


Är inte arg. [cute]

isola:

Vill få detta beskrivet för mig, enkelt beskrivet. Inget krångel. Verkar det krångligt så kommer jag att bestämma mig för att icke genomföra.


IceFalk skrev ett utförligt inlägg behandlande vad jag kallat för "ordentlig rengöring" en gång för länge sedan.

Utöver detta kan man olja in sitt ansikte innan man sover. Då måste man ju sova på rygg för att inte kleta ned sina sängkläder. Man kan ha en handduk eller någonting över sin kudde om man brukar slåss i sömnen, men jag brukar mig veterligen ligga relativt stilla medan jag sover, så jag brukar inte göra något sådant.
Ögon i en plåthink:

Kan ni vara snälla och sluta klicka på mitt pizzaansikte + min knarkpupill nu, tack... [mad]


fan vad fint

ricinolja säljs "bakom disk" på apoteket eller?

Artie:

hej brk

jag har en fråga
förlåt för ot

hur lång tid tog det innan du blev snyggare av roaccutan


det gick väääldigt långsamt och gradvis, och det var väl som bäst några månader efter kuren. nu börjar det som sagt komma tillbaka lite men jag hoppas det är tillfälligt.