Forumet - smink?

smink?

1754 0 2

Hej, jag är en tjej på 13 år som inte får sminka sig av min mamma jag tycker det är skit tråkigt eftersom det inte är en ända utan jag som inte sminkar sig i min klass. Hon säger att hon gör det för att vara snäll hon säger att min hy kan bli konstig när jag blir vuxen om jag använder för mycket smink men om jag nu skulle få använda smink så skulle jag ju inte ha massor med smink utan det hade ju räckt med lite mascara och kanske lite ögonskugga. Jag tycker i alla fall att jag ska få göra som jag vill. 

Vad tycker ni? får ni använda smink?

Senast ändrad 16 Sep 2013, 18:46 av Xisco

Ja... Jag började använda smink när jag nästan skulle fylla 13 och tycker att du ska får göra som du vill. Det är många i min klass som inte använder smink eller har börjat med smink nu i 8:an men ingen har kommenterat när de inte gjorde det och det ska heller inte vara ett måste att ha på sig smink eller bli dömd om man inte vill. Om du bara vill sminka dig för att dina kompisar gör det så tycker jag att du kan skippa det men om du vill ha det för att de är kul/får bättre självförtroende så kom på bra argument och argumentera med din mamma. Bästa sättet för att få något ;)

jag började inte sminka mig förän jag var 16 år, ingen brådska (var dock pga min mamma jag inte gjorde det tidigare) men nu när jag ser tillbaka var det ingen stor grej, smink är inte allt och personligen tycker jag att 13åringar inte ska lägga för mkt enfas på det, din tid kmr.