Forumet - Smink, nån som kan hjälpa?

Smink, nån som kan hjälpa?

465 0 4
Jag har börjat fundera på att börja använda smink. Och jag är inte värst bra på sådant... men vad är det för skillnad mellan bb cream, cc cream och foundation? Eller räcker det med bara concealer om man inte vill täcka så mycket? Behöver man använda puder om man använder något av dessa? Och är något av dem så täckande att man inte behöver använda concealer? Skulke vara tacksam om någon skulle kunna svara för som sagt är jag inte bra på sådant här...

Kommentarer (4)

  1. Avatar

    Glömde säga att jag är torr i ansiktet så ska jag först lägga min kräm?

  2. Avatar

    Glömde ännu en sak hur vet man har rätt färg på grejjerna?

  3. Har sett på reklam att det finns för många olika hudtoner? xD

  4. Avatar

    Alltså jag vet att det finns för olika hudtoner men inte hur man vet att det är rätta färgen...

Senast ändrad 24 Jul 2015, 22:40 av Venlakinuski
Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Fondation kommer i puder och flytande form. Själv föredrar jag flytande då det känns som att den stannar på längre. 
Jag vet knappt själv vad cc / bb creme är men det är mer som en dagkräm med färg i och ja täcker inte så mycket. Concealer använder jag oftast bara så jag ändast vill täcka mörka ringar eller rodnader med den men använd ALDRIG smink över dina finnar. De blir brara värre de du täpper igen luften den behöver.

Använd inte smink om du är torr, blir extremt fult. Vänta tills den inte är torr längre och man fixar det med återfuktande krämer som man kan hitta överallt.

ja och kolla gärna på olika skönhetskanaler på youtube. Misslisibell är väl störst och hon är typ den som köper i ett rimligt pris (enligt mig) och inte bara från fina Chanel och liknande märken. Men kryllar de över hela youtube :I 
Det lättaste är kanske att kolla på youtube så förstår man bättre. Dock är det kanske bra att ta det lugnt med sminket om du är torr i huden? Smink är inte bra för huden, så om man verkligen vill ha det kan det vara smart att åtminstone försöka göra det så sällan som möjligt.

Spana också in: