Aviseringar
Rensa alla

Smink som testars på djur...


Ämnesstartare

Hej, jag undrar om det finns någon på sidan som vet vilka märken på smink som testar på djur. Jag är jätte emot allt med djurplågeri och att man testar smink och skit på djur allt som skadar dem så därför undrar jag vilka märken som testar på djur och vilka som inte gör det. Det jag använder är en mascara från loreal paris och en ögonbryns skugga från h&ms egna smink och undrar då om det testars på djur. 


   
Citera
Ämnesetiketter

De båda gör det.


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

Vill du undvika att ditt smink testas på djur så bör du nog sluta använda det. 


   
SvaraCitera
mens
 mens

Köp ditt smink på tikei. Bra (och billigt) märke Time tipsade mig om förut. Tillverkat i Sverige etc. Läs även på Djurens Rätt och Petas hemsida om vilka märken som testar på djur (det brukar vara de flesta) Dock har EU skärpt reglerna lite nu, vilket verkligen var på tiden.
Köp ingenting från Asien då de där måste testa allt på djur innan det får säljas. Detta gäller då också svenska märken som säljer dit.

Nog kunde det gå att gräva fram några mänskliga avskum att testa på, tycker man. Även om det tyvärr tar emot att tänka så. Dock ser jag mycket hellre History Channels dokumentärer om hårdaste fängelser än dokumentärer om djur som far illa. 


   
SvaraCitera
mens
 mens

Loreal är ju värst, herregu kunde du ej ha googlat?


   
SvaraCitera


   
SvaraCitera