Forumet - Smita in på Peace & Love?

Smita in på Peace & Love?

403 0 15
Jag plankade in både på festivalområdet och campingen sommaren 07. Det var inte lätt att klättra över staket in på festivalområdet eftersom det var vakter överallt, däremot så visade jag bara ett gammal festivalarmband vid ingången och släpptes in :D Så ja.. ha en i liknande färg.

Campingen är skitlätt, om de inte höjt säkerheten nämnvärt. Jag flyttade bara ett bord närmare stängslet och hoppade över. Ha helst lång tröja så slipper du nojja över att någon vakt ser dig och du blir utslängd.

Spana också in:

Internet var inte på topp när jag kom hem igår. Skulle bara säga att det gick finfint. En full polare hjälpte med att lyfta staketet. Hade alltid långärmat på mig, samt 3 armband på högra armen. Tog mig till "stan" en dag, och när jag kom tillbaka såg jag att det var vakter utplacerade på alla möjliga inbrytningställen. Men jag gick runt ett tag och på 2 sekunder gled jag under.
Mötte dock en vakt som ej var i "plikt" under fyllan. Skröt ganska grovt om att jag hade tagit mig in utan band, tills han avslöjade att han var vakt och skulle kasta ut mig om han inte fick ett av mina självlysande armband/halsband som jag köpt tidigare på COOP.

Men aja, det gick iaf [tard] tack för hjälpen [party]