Forumet - Smittad? SVAR NU TACK!

Smittad? SVAR NU TACK!

1787 1 4

Asså jag lider verkligen av emetofobi och har otroligt svårt för att hantera det.
Så igår.. 

Jag var ute med mina vänner (notera att detta var en fredagkväll ca. 23.00-00.20) och vi hade roligt och trevligt.
Sedan går vi till en alkiskuren (en busskur vid våran busstation) och chillade ett tag. Sedan gick min kompis och skrek högt efter några meter "Kolla spyorna fyfan va äckligt) och gick sedan vidare. Paniken växte då i mig. Det låg minst en 3-4 spyor i kanten av busskuren (vid en av stolparna och på sidan av den, inglasad från 3 håll).
Jag fick panik, spritade allt jag kunde (har ALLTID en handsprit med mig.) och sprang sedan därifrån (med en JÄTTESTOR omväg). 
Hur stor är chansen att jag smittats om det rör sig om sjukdom?
Och kan alkoholspyor vara flera och JÄTTESTORA och liksom inte blaskiga utan med mat i? (ursäkta den vidriga informationen..) 
Jag menar kan det ligga kvar i luften? Kan det finnas bakterier/virus på bänken vi satt på? På glasväggarna i kuren osv? 

Inga kommentarer

Senast ändrad 28 Aug 2013, 11:34 av André Vifot Haas
Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det är nog ingen fara ska du se, du fick väl ändå inget på dig? 

Fan, kan inte ens räkna alla gånger man varit i kontakt med div. uteliggare och alkisar. Senaste va just vid en busskur, hon steg av bussen och tyckte väl att jag såg trevlig ut så kom fram och snackade. Stod 10cm från ansiktet och det kom mer saliv än ord ur munnen så att säga.
Vettefan vilka sjukdomar som kan smitta då, om hon nu hade några. Bäst att inget veta.

Men nog ska man vara försiktig. Tror inte du behöver oroa dig dock, du hade ju ingen fysisk kontakt o så.

Nejnejnej. Det är ingen risk för någonting. Du var inte i kontakt med dem och sådana smittor som kan överföras via spyor är det högst osannolikt att någon av de som spydde hade om de spydde en fredagskväll. Troligen spydde de för att de var för fulla.


Om din fobi är något som begränsar din vardag så borde du däremot söka hjälp för den. Annars kan sådana förvärras ju längre man går med dem, och ge mer begränsningar i ditt liv-

Spana också in: