Forumet - Sms som skickats fel

Sms som skickats fel

6460 1 15

Minns sidan felsms.com tyvärr har den slutat uppdateras. Då jag tycker att det är roligt att läsa sådant här, beslutade jag mig för att skaffa en egen tråd.

Här berättar man alltså om alla sms som råkat skickas till helt fel person, glöm inte att få med om personen du skickade till svarade eller inte.

Eftersom jag är TS, börjar jag.

Till: Chefen på mitt förra jobb (Jobbade på Max)

Nej jag har värsta hangovern i dag så sjukanmäler mig från jobbet, he he. Tur att man har en sådan jävel till chef som knappt märker om man är där eller inte.

Svar: Inget, men jag sade upp mig på en gång för jag vågade inte gå tillbaka dit något mer! En riktig jävla pussy var jag i senare tonåren. Men allt händer ju för en anledning, hade jag inte sagt upp mig hade jag kanske jobbat kvar där för alltid *ryser*.

Så, vad har ni att bjuda på?

Senast ändrad 9 Jun 2013, 22:25 av Fingerprints

Spana också in:

Till pappa: Chilla och mecka en eller något...

Min pappa heter pappa i min telefonlista (lol) och jag skulle skicka det till en tjej som heter Patricia. Patricia  var stressad över ett prov hon gjorde och undrade över ett par frågor,, jag var på ganska dåligt humör så svaret blev detta. Pappa ringde på direkten, han har en ganska...spänd relation till droger. Ångrar verkligen från botten av mitt hjärta att jag svarade så. Aja, vet till nästa gång Party..