Forumet - Smstrakasserad på konstigt språk!

Smstrakasserad på konstigt språk!

1545 0 22
Alltså, den senaste månaden får jag nästan dagligen sms av ett nummer som skriver långa meddelanden på, för mig, ett helt obegripligt språk. Någon vänlig själ som kan säga vad detta är för något och vad det betyder?[tard]

Est volshebnaja strana! Lish s luny ona vidna. V toj strane sredi lesov zhivet el'f hranitel snov. El'f na dudochke igraet, sny kak babochki letajut.

Spana också in:

Observator:

Kanske en hemlig beundrare som vill variera sig när det gäller kärleksförklaring?


Haha, det där påminner mig om för måååånga år sedan (på den där tiden man hde en 3310 och det var det bästa som fanns på marknaden). Då var det en tysk som skickade en massa kärleksmess till mig. Han frågade bland annat om vi skulle gifta oss och sådär.
Jag fick det till ukrainska. Dessutom så kom jag in på ett forum där de skrev en massa lyrics på olika låtar (på ukrainska då). Jag fick tyvärr inte heller någon bra översättning även med transliteration, men texten du fick har ord som "drömmar" och sånt i sig så det verkar vara från en låttext :)

så här blev översättningen för mig:

Est волшебная land! Ställa er luny hon Wien. I det land bland loessial zhivet el'f hranitel dröm. El'f på rören ihraet, drömmar som babochki letayut.

Nähä, det var tydligen ryska ser jag nu :P Nu blev texten mer läslig ^^

Översättning: Att äta ett magiskt land! Лиш till månen det är synligt. I ett land av skogar lever Elf väktare drömmar. Elf på röret spelar, drömmar gillar fjärilar flyga.

fast det är nog fortfarande en låttext ^^ Och av översättningen att dömma behöver du inte känna dig särskillt hotad xD