Forumet - smutsig...

smutsig...

462 0 24
Blir knäpp på det här. Har haft tvångstankar/tvångshandlingar i snart åtta år att jag alltid måste tvätta mig.
Tvättar tills händerna torkar och spricker sönder (blöder) av allt vatten och tvål som torkar ut dem.
Det räcker inte att tvätta sig en gång heller, måste oftast tvätta mig runt tre gånger varje gång jag känner mig smutsig.
Jag fattar inte varför jag alltid känner mig så smutsig. Det känns som om mina händer alltid är täckta av smuts oavsett hur mycket jag tvättar.
En dag räknade jag hur ofta jag tvättar mig. Kom fram till att jag tvättar mig ungefär en gång var tjugonde minut och då hade jag till och med ansträngt mig för att inte tvätta mig så ofta som vanligt.
Någon som har liknande problem?
Känner mig som ett äkta psyko...[cry]

Spana också in:

såpbubbla:

för då fastnar min smuts på dom sakerna och sedan rör nån annan vid dom och då har jag smutsat ner dom också...


Men det är väl inget som dom tänker på? Vi tar ju i saker varje dag, vi bryr oss inte för vi vet att vi inte dör av den smutsen, eller blir sjuka. Så det räcker att tvätta händer innan man äter för oss bara så gör inte din smuts någon skada för oss. :P
emery:

vi bryr oss inte för vi vet att vi inte dör av den smutsen, eller blir sjuka


ja, fattar hur du menar men det är inte på det sättet för mig. det handlar inte om att jag är rädd för bakterier elelr sjukdom. det är lixsom bara en känsla... skitsvårt att förklara.
men tänk dig att hela tiden ha t. ex. massa spindlar som kryper på kroppen (om du nu är rädd för spindlar) som aldrig försvinner. så känns det för mig, typ.
jag vet, värsta psykot.