Forumet - snabb fråga ? bli man small eller tjock?

snabb fråga ? bli man small eller tjock?

1180 0 30

Spana också in:

join993:

Gå ut o spring, fetknopp. Som Magnus Betnér sa, du äter för mycket och springer för lite! Om du gör situps hela dagarna så kommer du att få muskler, men det kommer du fan inte att märka för fettet. Du måste göra något som bränner mer fett, som att springa eller cykla


aa men jag vet inte vilka dagar ja ska göra hur länge ?
join993:

Gå ut o spring, fetknopp. Som Magnus Betnér sa, du äter för mycket och springer för lite! Om du gör situps hela dagarna så kommer du att få muskler, men det kommer du fan inte att märka för fettet. Du måste göra något som bränner mer fett, som att springa eller cykla.


Men helvete, hur svårt kan det vara att bara hålla käften när man uppenbarligen inte kan någonting om ämnet som diskuteras?
join993:

Du får gärna undervisa mig, träning är inte precis något jag kan mycket om. Istället för att gnälla så skriv hur jag har fel, och vad som är rätt.


Jag gnäller inte, jag säger åt dig att inte ge folk råd om du inte vet vad du pratar om. Det är konstruktiv kritik.

Du har fel eftersom du förespråkar en viktnedgångsmetod som inte har bevisats ge en bestående viktnedgång för personer som använder sig av dem, men i flera studier har visat sig leda till viktuppgång över längre tid.
join993:

Så du menar att det är bättre att fortsätta med samma livstil och inte motionera för att gå ner i vikt?


För det första så vet du inte hur hans livsstil ser ut. För det andra så har jag aldrig sagt att han inte borde motionera, jag har sagt att det inte finns några vetenskapliga belägg för att det skulle leda till att han går ner i vikt och håller sig på den vikt han gått ner till, trots att mängder av studier angående detta gjorts.

Det är också hälsosamt att använda tandtråd, enbart ha skyddat sex och tvätta händerna flera gånger om dagen, men det är ändå inte bra råd för en bestående viktnedgång.

Ett bra råd vore för övrigt att säga åt honom att hans bästa chans för att gå ner i vikt och inte gå upp till samma eller en högre vikt än han började på igenom inom 5 år är att genomgå en viktnedgångsoperation, i och med att det faktiskt stämmer.
mediakatt:

jag har sagt att det inte finns några vetenskapliga belägg för att det skulle leda till att han går ner i vikt och håller sig på den vikt han gått ner till, trots att mängder av studier angående detta gjorts.


Hatar när jag inte förstår om folk trollar Lr inte =(
mediakatt:

jag har sagt att det inte finns några vetenskapliga belägg för att det skulle leda till att han går ner i vikt


Nä, kanske inte. Jag är inte insatt i vetenskapen bakom att gå ner i vikt. Dock så kan jag garantera att han kommer att bränna mer fett om han springer lite då och då. Han kan göra något, eller så kan han göra inget, hans val.

Panda:

De e då man klarar sig på en 33cl cola+ en billys om dagen.


Själv kör jag på kaffe och en sliten macka! Blir mycket billigare [rolleyes]
join993:

Dock så kan jag garantera att han kommer att bränna mer fett om han springer lite då och då. Han kan göra något, eller så kan han göra inget, hans val.


Mediakatt har rätt. Det har du med.

Springa leder till: Energiförbränning, flera hälsosamma effekter och högre ämnesomsättning.

Vilket leder till en större aptit. Personen i fråga verkar ej särskilt insatt i varken träning eller kost och båda behövs för en stadig och hållbar viktnedgång. Så då kan man tänka sig att han har en risk att gå upp i vikt istället för att gå ned eftersom han inte kommer att kunna hantera sin ökade ämnesomsättning på ett bra sätt.