Forumet - Snabba råd om mahogny hårfärg tack!

Snabba råd om mahogny hårfärg tack!

1219 0 9
Ja, då vare så att jag precis tröttnade på min hårfärg och fick för mig att köpa hårfärg. Jag är för tillfället blond, och har blekt ljusare slingor i mitt annars aningen råttfärgade hår.

Jag har haft rött hår en gång tidigare och fick efter att ha färgat det ketchupfärgat hår istället för den fina intensiva röda färgen jag tänkt mig. Därför är jag nu smått orolig för att samma tabbe ska hända igen även om jag denna gånget valt mahogny för att få lite brunare ton på håret.

Så, jag har ny ett stycke mahognyhårfärg "brilliance" av schwartzkopf och även den röda toning (poppy red) som jag senast använde på mitt ketchupfärgade hår. Jag fick tipset att jag kunde grunda med en sådan färg av frisören, men det var om jag skulle tona håret ovanpå detta. Borde jag grunda med den fast det är en permanent hårfärg för att undvika ketchupfärgen eller ska jag färga direkt? eller kommer jag få för rött hår eller problem med att det tvättas ut och blir råsa som det brukar....? och det står på förpackningen att jag ska korta tiden om jag har blondt och blekt hår, men borde jag inte ha i det längre för att färgen verkligen ska sitta?


Massa frågor men hoppas någon har svar.

Spana också in: