Forumet - Snacka stånd med pojkvän

Snacka stånd med pojkvän

17089 2 137

Idag var min pojkvän hemma hos mig efter skolan och han skrev massor på mobilen och jag brydde mig inte så värst just då, sen gick han på toa och lämnade mobilen kvar. Jag kan hans kod så jag kollade och då var han inne på en chatt där man får hjälp om man har problem. Jag läste igenom vad det stod och ungefär såhär:  

Jag är en 16årig kille tillsammans med en 16 årig tjej, jag verkligen älskar henne och får stånd väldigt lätt (räcker med nån kyss, lite hångel, smek på armen,nacken eller pill i håret) jag har aldrig visat henne att jag får stånd. Jag vet inte hur jag ska göra och snart åker våra familjer på solsemester tillsammans och jag kommer dela rum med henne men eftersom man har kalsonger/badbyxor är det mycket svårare att dölja det. Dessutom kommer jag se henne lättklädd och dela säng med henne. Jag älskar verkligen henne men jag vill förbreda mig och henne inför resan men jag vet inte hur jag ska visa henne det eller förklara. Sen fick han lite olika svar och så och de som han sa att han ville göra var att när vi låg och skedade var att han skulle lägga sig närmare så jag kände hans stånd och sen nån förklaring att han älskade mig mycket. Och han älskar verkligen mig. Han undrade också vad han skulle ha gjort om han fick utlösning eller utlösning i sömnen och jag såg det. Sen undrade han hur han skulle reagera om han fick stånd och våra föräldrar såg det (då ville han att jag skulle sitta i hans knä så det inte syntes men han vågar ju inte visa att han har stånd så...)

Så hur ska jag göra när han tar upp det, Han skrev också att han skulle snacka nån sen kväll när vi låg och myste och det var mörkt så att det inte gick att se att han var generad.

Hur ska jag förbreda mig!!!!! Behöver verkligen hjälp!!!!


Spana också in: