Forumet - Snackar skit bakom min rygg

Snackar skit bakom min rygg

302 0 2
Min pappa snackar skit om mig bakom min rygg i princip varje dag, han hittar alltid något att klaga på när det gäller mig men ibland även min syster. Idag t.ex. så sa han att det hade slagit helt slint i huvudet på mig eftersom jag äter så annorlunda jämfört med resten av familjen, han verkar ha glömt att jag håller på att gå ner i vikt med flit eftersom jag inte är nöjd med min kropp (och nej, jag svälter inte mig själv).

Min mamma säger inte emot honom även om hon inte håller med alls om det han säger, jag hör allt de säger i vardagsrummet från mitt rum och det blir så jävla dålig stämning när han bara spyr galla på mig bakom min rygg, och sen blir han förbannad på mig när jag konfronterar honom om det och säger till honom att hans beteende inte är okej.

Har ni också upplevt något liknande? Kanske inte behöver vara en förälder men kanske någon annan som ni trodde ni kunde lita på eller någon som ni inte kan undkomma?
Samma med min styvpappa/ mammas sambo. Han blir typ förbannad på minsta lilla, inte när de gäller hans egna barn som flyttat ut men mig och mina halvbröder.
etc så blir han skitsur om man har persiennerna nere på dagen, man har ett glas eller annat på rummet, lampan tänd när man lämnar rummet för en min, osv. De finns liksom alltid nåt att klaga på.
så han snackar ofta skit om oss i vardagsrummet på kvällarna då han verkar tro att alla sover eller vi inte hör, men jag hör ju precis allt så japp..