Forumet - Snälla ge mig tips på vad jag ska göra!

Snälla ge mig tips på vad jag ska göra!

1741 0 53


Jag har råkat legat med min bästa kompis pojkvän i snart 3 månader och nu i lördags kom hon på oss. jag har försökt prata med henne i skolan, men då fick jag en käftsmäll också sa hon att jag var ett snuskigt jävla svin som hon inte ville ha med att göra. Hon sa att hon kommer berätta detta för min pojkvän också. Vad ska jag göra för att stoppa henne? Vill inte att min pojkvän också ska tycka att jag är ett svin och dumpa mig. Men sen vill jag bli vän med min bästis igen, hon betyder vädligt mycket för mig. Hur ska jag göra för att hon inte ska tycka och sprida att jag är ett snuskigt svin?

Spana också in:


isola: Du måste stå för det du gjort och ta konsekvenserna. Du kan inte komma ur detta helskinnad och tro att du ska få ha kvar alla. Se detta som en viktig läxa i hur man behandlar folk som litar på en och som man påstår sig tycka om
Jag vill inte ha några konsekvenser, alla kan göra misstag. Jag känner mig redan som ett svin och tycker inte ska behöva känna så.

Madde_Kort: Jag vill inte ha några konsekvenser, alla kan göra misstag. Jag känner mig redan som ett svin och tycker inte ska behöva känna så.
Om din kille eller din kompis skulle skriva här och berätta vad som hänt skulle nog alla instämma i att de aldrig borde förlåta dig. Du verkar på något vis tycka att det du gjort liksom bara hänt utan din kontroll. Självklart har du kontroll över ditt eget motoriska nervsystem.

Gasolinerainbow: Om din kille eller din kompis skulle skriva här och berätta vad som hänt skulle nog alla instämma i att de aldrig borde förlåta dig. Du verkar på något vis tycka att det du gjort liksom bara hänt utan din kontroll. Självklart har du kontroll över ditt eget motoriska nervsystem.
Alla kan råka göra fel och förtjänar en andra chans. Det var aldrig meningen, jag har haft svårt att kolls min vän och pojkvän efter att vi har haft sex.