Forumet - snälla hjälp ? hon blir misshandlad

snälla hjälp ? hon blir misshandlad

206 0 23
min kompis blir typ misshandlad av sina föräldrar elle jag vet inte... hon får typ inte gå ut ifrån lägenheten, dom står vid dörren och vaktar. hon kommer typ från ett annat land och dom säger att dom ska skicka dit henne och lalala. i det där landet där hon kommer ifrån så får tjejer typ inte gå utanför dörren NÅGONSIN. för några timmar sen så orkade hon typ inte mer, hon ba jag ska ta självmord inatt. men vi har snackat med henne och hon ska typ komma till skolan imorn. det enda hon får göra är att gå till skolan hon kan inte gå ut annars. men min fråga är:
VAD FAN SKA JAG GÖRA? hon kan ju inte gå hem igen, vem vet vad dom gör med henne? hon kan ju bo hos mig? men tänk om hon vill lyda sina föräldrar , så går hon hem? ska jag tvinga henne att inte gå hem då? snälla hjälp mig. tack

Spana också in:

Kotte:

Tycker samma som oväntad.


Kotte:

Försök stötta henne


Kotte:

Hon kan ju prata med lärare och kuratorn i skolan.
Om det är så att hon inte kan ta kontakt med soc.


Skulle nog ta kontakt med båda. Kurator för att kunna ha någon på skolan och prata med och har lätt att ta kontakt med lärare. Finns många lärare som vill hjälpa till är jag säker på.

mejmeejmej:

VAD FAN SKA JAG GÖRA?


Om jag var som dig skulle jag först prata med henne om att ta kontakt med både skolan (med skolan menar jag kuratorn, sen får kuratorn dra slutsatsen av vilka som behöver veta det på skolans nivå) och även soc, Varför jag säger att ni ska ta kontakt med båda är pga att soc kan vara ett helvete å få igång om man är själv som jag har förstått det sen kan kuratorn alltid vara till någon hjälp med.

Om hon tycker att det är otäckt att gå till dem så rekommenderar jag dig att följa med henne.

Om hon säger nej till det så skulle jag vara ärlig och säga till henne att du själv kommer ta kontakt med soc om hon inte gör det. För att få henne att inse hur pass allvarligt det är. Skulle även rekommendera dig att tala om detta för dina föräldrar. Jag skulle tippa på att dom inte skulle ha någonting emot att hjälpa dig i denna frågan.

Glöm inte att det jag har skrivit är INTE en guide detta är mina rekommendationer. Alla fall är olika och skall behandlas olika.

Vad du än gör ge inte upp.
Slumpartad:

Nej men fy. Så får man väl inte säga! [chocked]


Oj, felformulering. Menade givetvis negerstamskulturer [no-no]

Slumpartad:

En unge som får något från alla kulturer liksom. Lite läpptöjning. lite halsstretching. Lite ihoppsydd vagina. Lite prickar i pannan. Lite vad-man-nu-kan-hitta-på-för-roligheter


Mår illa! Ungen kommer se ut som en våldsknullad huggorm med herpes [cry]