Forumet - Snälla hjälp! Läs, its about sex

Snälla hjälp! Läs, its about sex

5744 0 16
Hej, jag är en 13 årig tjej som gärna vill förlora oskulden. Det är många jag känner som är 13 och är av med oskulden för länge sen. Men problemet hos mig är att jag provade ta en morot med mandelolja istället för glidmedel. Men den gick inte in!! Så jag vågar inte göra mer än så för det är pinsamt. Snälla hjälp...

Kommentarer (17)

 1. ganska säker på att de ljuger

 2. Nej många av dem är gravida och har barnmorskor

 3. Trä en kondom över moroten så den får mer glid

 4. Hur får jag kondom

 5. Men nej det är pinsamt

 6. då är du inte mogen att ha sex

 7. Om du varken kan skaffa kondom eller dildo och dessutom måste förlora oskulden pga en kille inte ska få veta att du är det så är du inte mogen lilla gumman, du bara försöker

 8. Haha gillar den härskartekniken "lilla gumman" <3

 9. Jag var i din ålder när jag förlorade min oskuld. Idag ångrar jag mig, tänk om jag prioriterat mina vänner först, att ha kul och att bara vara liten. När du har sex kommer din kropp utsöndra hormoner för att göra sig redo för kommande barn, men din kropp är helt enkelt för ung för dessa hormoner! Jag förstår att det är spännande, men ärligt talat, det är inte värt de. Bevara din självrespekt, gör det med någon som du är säker med, som du är kär i, som får dig att dö av skratt och lycka! Då kommer det bli en mysig grej du kan minnas, men att påtvinga sig själv att förlora oskulden är du inte värd, du är värd bättre, kan inte dina vänner acceptera de är dom inte dina riktiga vänner.

 10. Men han är den jag vill ha det med !

 11. Du gå till ungdoms centralen och be om kondom och glid medel kan du köpa på apotek ifall det värkar pinsamt så gör det precis innan Apoteket stänger sen kan man och slicka fingrarna och använda dom

 12. en 13 åring som onanerar med en morot? Nå aj dånt tink så. 1. Det är INTE konstigt att vata oskuld när man är 13. Jag är 15 och är det fortfarande. 2. Inte konstigt att du inte får in den, när man är 13 är man ju knappt könsmogen. 3. Det finns inte på världskartan att jag ska tro på att dina "13 åriga vänner" är gravida och har barnmorskor. Utnyttja livet som barn medansvar du kan :)

Tråden har 16 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

April, april eller?
Varför frågar du om hjälp, när du inte vill ha vår hjälp? Vi som kommenterat här är en hel del äldre än du, varit med om mycket, många av oss riktigt tråkiga saker. Vi vet, iaf jag, för jag har själv gjort de misstaget, och ångrar det djupare än djupast! Ha kul med vänner, hitta dig själv, bli kär i någon som inte kräver sex av dig, som älskar att umgås och skratta med dig, någon som inte behandlar dig som en i mängden. Sök inte efter uppmärksamhet som dom andra tjejerna du umgås med, sök efter respekt, de varar längre!

Spana också in:

Du kan ju endå testa med en mindre morot, han kanske inte har så stor kuk som du tror.
Vad är det som får dig att du vill skynda dig till att bli av med oskulden?
Va?? 
Jag blev av med min oskuld när jag slutade 9an , idag är jag 23, min lillasyster är 13 år hade Jah fått höra att hon vill bli av med sin oskuld eller att hon har , jag hade hängt henne levande .  Du borde vänta ha inte så bråttom du kommer ångra dig senare i livet tro mej . Jag vet att det är spännande och Du vill testa men gör dig själv en tjänst och vänta med det . 
Att stoppa upp en morot kommer garanterat inte vara samma grej, och antagligen är du ju inte så sjukt tänd på din grönsak, utan vill snarare se om det överhuvudtaget går. När du har sex (vilket du absolut borde vänta med) ska du ha det när du är våt, precis som att en kille måste få stånd för att kunna ligga så bör en tjej bli våt, annars kommer det inte vara någon som helst njutning. Det finns dock stor risk att det kommer göra väldigt ont. vänta för fan, varför ens skynda på så mycket. 
Varför är det brottom? Det låter helt sjukt ju, tretton bast liksom...
Hej (kanske lite sent för svar men men) jag tycker att du ska vänta med att ha sex även fast jag förstår att du anser dig själv som en mogen 13 åring! Men det är ditt beslut så jag tänker inte lägga mig i den saken men om du nu vill förlora oskulden men denna kille som tror du redan har förlorat,LJUG INTE för han säg till han att nu är det så att jag är oskuld. Det är inget fel med att vara det och helt ärligt inget personligt men om du inte kan berätta sanningen för han,eller skaffa kondomer så tror jag inte du är så mogen som du anser dig vara. 
Gå fram till någon random snubbe och säg att då är skit kåt och sen knullar ni i någon gränd.