Forumet - snälla hjälp mig att gå ner i vikt..

snälla hjälp mig att gå ner i vikt..

4059 0 25

chesaskiaxoxo: Jag hatar min kropp, & jag lovar er. Jag skriver inte detta för uppmärksamhet, utan för att jag behöver hjälp.. Jag vill gå ner till ca 48 kg, är (165 cm & tänker ej säga min vikt ..) jag har haft många perioder då jag provat att inte äta under flera dagar. Men det slutar alltid med att jag börjar äta igen, jag vill så himla gärna bli smalare, men jag orkar inte träna.. Jag vet att det är för att jag inte äter men jag vill inte börja äta mer, för jag vill fortsätta att tappa vikt. Jag vill vara lika smal som alla andra, för jag vill vara nöjd med mig själv..
så min fråga är, hur kan man gå ner i vikt utan att behöva spy/ta laxeringsmedel/svälta sig själv eller träna. Eller är det dem enda sätten? för jag äter redan nyttigt.

ät lite kalorier..

Spana också in:

Det som funkar mest är att man ska äta ca 6 gånger om dagen fast i små portioner och med jämna mellanrum (4 eller 5 gånger går också. beror lite på.), sedan så ska man också motionera iallafall några gånger i veckan! Och svälta sig själv funkar ju absolut inte, då går man upp istället.