Forumet - Snälla hjälp mig! Vad ska jag välja??? Kusin eller kompisar??

Snälla hjälp mig! Vad ska jag välja??? Kusin eller kompisar??

336 0 29
Ja, nu är det alltså jullov och jag har ett jobbigt problem. Jag har skolarbete att göra fram till nyår då min farbror kommer över. De övriga dagarna 2- 7 januari har jag då ett val(skolan börjar den åttonde). Antingen kan jag åka till min skitbra kompis/ kusin och hennes kille i Stockholm och ha kul där eller vara med kompisar hemma. Det låter så enkelt men det är det inte. Detta beror på att dessa kompisarna är väldigt upptagna normalt, de har oftast inte tid att hänga för att de hänger med sina andra kompisar eller plugga (de går naturvetenskapliga linjen [shake] :( ) och jag, med sällan mycket läxor(samhällsvetenskaplig linje), har ganska få kompisar och mycket fritid har nu äntligen "bestämt" med dem. Vi ska alltså vara på jullovet. Men grejen är att de ville inte bestämma något datum för att de vet inte om saker kommer upp och sånt så jag vet inte när fan vi ska va. Men tro mig, jag har hängt med dem innan så de kommer inte att dissa mig. Men vem fan ska jag välja? Upptagna men schyssta kompisar som jag aldrig har chans att hänga med eller underbar kusin som jag kan besöka något annat lov??( hon blir ju inte JÄTTEledsen om jag inte kan)
Håll tråden seriös!!
SNÄLLA, RÅD?

Spana också in:

ceka92:

Upptagna men schyssta kompisar som jag aldrig har chans att hänga med eller underbar kusin som jag kan besöka något annat lov??


om du vet att de inte kommer dissa sig, trots att de är upptagna, borde du väl välja kompisarna?

de kan ju inte vara så upptagna så att de typ sms:ar och pluggar eller nåt hela tiden ni är tillsammans väl? så då spelar det ju ingen roll att de är upptagna normalt sätt.
Jhavi:

om du vet att de inte kommer dissa sig, trots att de är upptagna, borde du väl välja kompisarna?

de kan ju inte vara så upptagna så att de typ sms:ar och pluggar eller nåt hela tiden ni är tillsammans väl? så då spelar det ju ingen roll att de är upptagna normalt sätt.


Alltså, dom är inte en en tusendel så bra vänner som min kusin ,men jag kommer nog aldrig få en chans med dem igen och jag vill lixom...ha ett liv.
Eh, vi ska ju göra saker som att gå på bio eller nåt, och jag tror inte att de kommer messa hela tiden iaf.
Det jag egentligen undrar är, ska jag välja att skapa bra vänner här hemma eller åka och ha det underbart med min kusin? För jag har inte så många vänner och det känns som dom inte gillar mig. Jag måste typ skapa nån slags bra-vän relation med dem känns det som...men lixom, jag vet inte om dom kommer börja bry sig om mig ändå
ceka92:

Det jag egenligen undrar är, sak jag välja att skapa bra vänner här hemma eller åka och ha det underbart med min kusin?


hmm..om du tror att dedär vännerna skulle kunna bli bra vänner är det väl värt det. men annars inte, antar jag.

varför skulle de inte bry sig om dig? är ni för olika är de bara allmänt elaka?
ceka92:

jag tycker inte att allt är pinsamt och tar mycket plats


såna personer brukar ju ha gott om vänner.

jag är lite sån själv ibland, och det brukar inte göra så att folk struntar i mig direkt. det gör de snarare vid de tillfällen då man är nere och inte ger så mycket väsen av sig.

men dina vänner kanske är lite fina i kanten typ?
Tänk på att du kanske träffar andra roliga människor när du är i sthlm också, medan du umgås med din kusin [smile] Då kanske du skapar nya vänner!
Om dina kompisar så sällan har tid att umgås, är det värt och ge sig in på något? Det är något jag skulle fråga mig. Inte roligt att lära känna folk som ändå ofta är upptagna, menar jag. [shake]
Matilda1988:

om du allvarligt betraktar detta som ett "jobbigt problem" så är jag avundsjuk på dig


Jag har haft ett jobbigt jävla liv också, gnäll inte[no-no]. Det är nu saker börjar ordna sig.
Och vadå? Det är jobbigt! För att jag kommer att bli så ensam utan dom två kompisarna men jag kommer må bättre av att åka till stockolm trorts att det är mer kortvarig lycka. Det är fan svårt.

getupstayup:

på att du kanske träffar andra roliga människor när du är i sthlm också, medan du umgås med din kusin Då kanske du skapar nya vänner!


Ja det är precis det som är kul[bigsmile]! Har skaffat en massa nya! Men grejen är att man kan lixom inte behålla kontakterna, har prövat[sad] så jag blir fast här med vänner som inte förstår mig och skiter i mig typ, medans alla andra underbara människor som är lika mig är kvar i stockholm[sad][sad][sad]. Jag tycker om en vän här hemma sjukt mycket [love]men hon är så upptagen och känner inte samma för mig[cry]. Fan vad jag hatar mitt liv