Forumet - snälla snälla snälla HJÄLP

snälla snälla snälla HJÄLP

2195 0 4
Detta året har varit det absolut värsta i mitt liv. För exakt ett år sedan började det svida som fan när jag hade sex. Det blev värre och värre. Tillslut kunde jag inte ha byxor, sova på nätterna eller ens ha ett normalt liv. Sexet försvann. Bara jag torkade mig efter ja hade kissat sprack huden och jag började blöda. Förstår ni? Mitt liv var ett helvete för ett halvår sen, ville seriöst inte leva mer. Skolan gick jag aldrig till för kunde inte gå normalt för det gjorde så ont. Besökte 5 olika gynekologer, trots tester och alla möjliga odlingar visste ingen vad det var. Jag slutade med ppillerna, det hjälpte inte. För tre månader sedan bytte jag gyn, fick tillslut konstaterat svamp. Kronisk svamp. Candida, som alla har i kroppen i normal mängd, men som har växt och tagit över hela mig. Jag började äta flukonazol i en månad, efter den första veckan var det värsta borta men jag är fortfarande inte bra. Nu till det som jag i nuläget mår otroligt dåligt över: Min gyn rekommenderade en såkallad "candida diet" vilket innebär att man utesluter ALL socker, mjöl, mejeriprodukter och jäst (inga kolhydrater) eftersom att svampen lever på allt detta. Alltså har det inte funnits mycket jag kan äta. Innan vägde jag 55 kilo, hade fått stora bröst (äntligen) och var nöjd över mig själv. Nu väger jag 49, jag mår jättebra, har ALLTID varit smal (innan jag började med ppiller vägde jag 47). Det ser inte sjukt ut på något sätt, eftersom att jag är liten, men brösten har försvunnit, jag tycker min kropp har blivit ful och jag mår så jävla dåligt över det. Att ofta höra "vad smal du har blivit" gör att jag vill gå iväg och gråta. Det är ett dilemma, jag måste välja mellan att vara frisk eller bli ännu smalare. Vissa tycker det låter vansinnigt att inte få äta kolhydrater eller något sånt,  men tro mig, igår testade jag att äta 2 dl pasta och POFF, svampen kom tillbaka värre än någonsin. Vad FAN ska jag göra? orkar inte livet. Att inte längre vara nöjd över min kropp, att äcklas av den, inte kunna fika med mina vänner på stan eller inte ha sex med min pojkvän förstör hela mig så mycket. kan inte sluta gråta..Vad ska jag göra? snälla någon som har tips på hur jag kan gå upp i vikt? Vad som helst..Ska jag börja träna? Styrketräna? Eller kommer jag bli ännu smalare då? Vet inte vad jag ska göra behöver HJÄLP!!!!! mina läkare är inte tillbaka förens en månad och just nu orkar jag inte mer 
Lugn och fin Glad Du orkar, kom igen nu. Livet är värt att leva även om jag mycket väl förstår att det inte kan kännas så ur ditt perspektiv. Det måste vara förjävligt Ledsen

Jag föreslår att du försöker ta kontakt med någon annan läkare ifall du inte kan få tag på din egna, eller om du står ut tills din egna kommer tillbaka. Bara fortsätt på samma spår. Vet att det kan kännas och verka jävligt hopplöst, men hellre att hålla ut lite till än att göra något drastiskt nu så att du ångrar det sedan.
Har din läkare sagt att det kommer bli bättre, eller är du fast med det hela livet? Kan du inte ha sex?

Som sagt, måste vara skittufft för dig just nu. Men bit ihop sålänge, mys med din pojkvän på andra sätt, hitta på grejer som får dig att må bra och slappna av. Världen går trots allt inte under och du är ju "stabil" så länge du äter rätt osv. Glad Vet att mitt inlägg kanske inte hjälpte något vidare, men men. Hoppas du är ok.

Hampizz: Jag e ju kille och är bara 12 år fast jag förstår att det känns som att man vill ta självmord men håll ut! Om du skulle ta självmord (Vilket jag absolut tror att du inte gör) så skulle du ångra dig! Hoppas det blir bättre!
Man kan inte ångra sig om man BEGÅR självmord. Och hon verkade inte ha några planer på att ta livet av sig? 

Spana också in:

Andas. Börja med att prata med din kille kanske. Vill du gå upp i vikt kan du träna men bara om du mår bra av det och risken att du förlorar mer fett men bygger muskler finns. Yoga är bra och kanske är en psykolog en bra idé? Gick hos en själv och det hjälpte mig. Och kan folk släppa den där självmordbenägenstämpeln? Är jäkligt irriterande. Öka på proteinerna och mängden fett om du vill gå upp i vikt. Fröer, kött, nötter grädde t.ex. Och undvik alla ämnen som ökar ämnesomsättningen. Kaffe, sötningsmedel, svart te. Ta hand om dig själv.