Forumet - Snakebite + tandställning?

Snakebite + tandställning?

2156 0 22
Jag tror inte att dem på tandvården vill behandla människor med piercingar runt munnen och tungan, det står så på min vårdcentral att man inte gör det iallafall. Kolla med dem först. För alltså, piercingar måste ha några veckor att läka då man inte kan ta ur dem, om du skulle på besök hos tandläkarn menar jag.
Det borde väl gå? Jag har ju hål i läppen fast i nederkäken och det går bra så länge man har ringar och inte stavar (stavarna fastnar i tandställningen när man pratar, äter osv).

Sagitta:

Jag tror inte att dem på tandvården vill behandla människor med piercingar runt munnen och tungan,


Jo, men dom rekomenderar att inte pierca sig. I början var mina tandläkare lite mer hårdhänta än vanligt och lite bittra. Men dom vande sig och blev normala igen.

Spana också in:

Sagitta:

Jag tror inte att dem på tandvården vill behandla människor med piercingar runt munnen och tungan, det står så på min vårdcentral att man inte gör det iallafall.


Jag har varit hos tandläkaren och vårdcentralen flera gånger med piercingar i läppen, har aldrig äns fått en komentar om mina piercingar

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


creepy:

1. Någon som vet om man kan ha snakebites om man har tandställning i överkäken?


om jag var du skulle jag vänta tills jag hade tagit ut tandställningen
Sagitta:

Fast de har skyltar om att de inte gör det, men de kanske gör undantag.


jag har aldrig sett att dom skyltat om att man ska ta ut piercingar vid tandläkarbesök och läkarbesök för att dom inte vill behandla folk med piercingar. Måste vara din tandvård/vårdscentral som är cp
Sagitta:

Det står ''vi behandlar inte personer med piercingar i munnen av hygienskäl'', är väl inte så konstigt


piercingar är inte precis ohygieniskt...
men det står ändå inte så hos tandläkaren elr vårdcentralen här, har aldrig sett elr hörtalas om att något sett det tidigare heller.