Forumet - Snart 18 och dags för bilköp

Snart 18 och dags för bilköp

3089 0 36
Då var det dags, första bilen skall köpas och jag har ingen större koll på vad jag vill ha. Jag har tittat ut några modeller och som är mer intressanta och det är:

Audi A3, nyare än 06 med snygga fronten
Audi A4, 06-
BMW 1-serien, 06-
BMW 3-serien, 06-

Mind budget ligger på ca. 135.000

Och nej, jag vill inte ha någon skruttig förstabil.

Spana också in:

polkagrisn:

135.000


wtf! här är vi välställda märker jag[crazy] köpte min första bil när jag var 16 tänkte jag skulle fixa körkort när jag blev 18, dock blev det inte så men det har inte hindrat mig från att köra, tills jag sålde den för något år sen[rolleyes] Saknar min ÖL Audi[cry]
Buddah:

Någonting säger mig att du inte är vänsterpartist.


Det är inte pappas pengar utan det är pengar från försäkringsbolaget som jag fick efter att jag drabbades av diabetes, jag brukar kalla dem depressionspengar och jag täntke lägge dem på nått kul som i det här fallet skulle vara en fin bil.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


enhimmelskdrog:

köp en liten skitbil som drar lite bensin


Tyckte jag skrev att jag inte var intresserad av någong skitbil men tack för svaret iaf :)
S3ON:

Samma här, faktiskt.. Orkar inte gå med den enda till Statiol.. Det är typ 5km dit.


låter kärvt att behöva ta sig 5km bara för o pumpa cykeln faktiskt[sad] har en mack typ 300m bort men värsta sunkiga bonde macken typ,är inte ens säker på om dom har tryckluftspumpar där, orkar inte gå i onödan om så e fallet liksom[blush]
Ingen av de där bilarna är väl direkt "roliga" o om lite dryga fem år är dina 135K förvandlade till några tusenlappar. Varför inte köpa en billig bil för 35K, ut o gör en längre resa för 50K o spara 50K?

Men tillbaka till dit bilköp. BMW har ju dessvärre blivit någon jävla blattebil som många blattar köper för att visa att de är något, tyvärr. [sad] Dvs, tyvärr för oss som gillar BMW. [sad] [sad] [mad] Skulle nog personligen lägga min slant på Audi även om jag skulle föredra en "roligare" bil hellre skulle satsa på... kanske en jänkare. En gammal 50-talare kanske. [smile] Själv har jag en fin gammal Mercedes SL 500 AMG 1995 som du kan se på bild i en annan tråd.