Forumet - Snart förbjudet att odla sin egen mat

Snart förbjudet att odla sin egen mat

1339 1 33

Tycker det här med demokrati är roligt bara för att mer än hälften är dumma i huvudet så är det kvantitet dom går på inte kvalitet, tycker vi kan införa någon slags skala på vad folk är värda och hur mycket deras skit räknas in på viktiga frågor. Och detta säger jag fullt medveten om att jag är så "Average" som man kan bli 5 på mig eller till och med en 4. NÅGON SLAGS STABILITET BEHÖVER VI, VI ÄR ATLANTIS PÅ VÄG TILL BOTTEN

Vet inte hur mycket detta räknas in på hur fel eller rätt frågan är vad gällandes odling av mat. Det enda jag kan säga är; DÅ KOMMER MINA BULGARISKA TOMATER GÅ ÅT HELVETE. Eller räknas det ens som grönsak i dagens läge, jag vet ju att det är en frukt som är släkt med både rosor och äpplen men vaddå ska jag bara låta dom dö?

Spana också in:


Bakric: Och det baserar du på att EU består av hyvens snubbar som ser till folkets bästa och inte prioriterar sin egen karriär över allt annat?
nej.
okej, jag kanske tänkte det var lite _väl_ självklart att förslaget inte skulle gå igenom. för det lär inte slinka igenom obemärkt direkt. om det går igenom lär det bli protester dock och en jäkla massa folk som inte kommer bry sig om lagen. så då tas den bort.

kachin: haha, "snart"? det är bara ett förslag. som aldrig kommer gå igenom. går det igenom kommer det aldrig funka heller. hur skulle det kontrolleras att folk följde lagen?
EU har kommit med många idiotiska förslag genom åren, varav flera har gått igenom.Bakric: Hur i hela friden kan så många svenskar vara FÖR att Sverige ska vara med i EU när de gång på gång kommer med rent frihetsberövande direktiv.
EU har inte lika stort stöd bland svenskarna idag som när vi röstade ja till skiten. Skulle det bli en ny folkomröstning idag är jag övertygad om att det hade blivit Nej.

Ganon: EU har kommit med många idiotiska förslag genom åren, varav flera har gått igenom.
Aah jag vet. men det här lär ju påverka många fler människor _direkt_ än vissa andra förslag. som t.ex om hur gurkor är böjda ("indirekt" påverkan. Det påverkar ju inte tant märtas egna lilla hemmaodling. Inte heller familjen Örgurglrguls potatisodling osv osv. Men det här förslaget går ju verkligen in i folks egna trädgårdar och DÅ kommer nog iaf lite fler människor reagera :P
En böjd gurka är abstrakt, men när Eu-snubbarna rotar i din trädgård är det verklighet.
Typ
är lite flummig atm