Forumet - snattat, hjäälp..

snattat, hjäälp..

535 0 19
Okej, inget snack om att jag är dum i huvudet som snor grejer eller liknande.

I alla fall. Blev tagen idag på åhlens då jag tagit en bh för 200 kr, jag erkände och grejer för det var nån civilväktare eller liknande som hade koll på mig så ingen idé att neka. Jag är nyss fyllda 18 år. (typiskt)

Jag var trevlig, ångestfylld och erkännde och vi hade nåt litet förhör i nåt rum med två poliser som kom. Han sa att jag förmodligen kommer få trettio dagsböter (900 spänn), att ingen rättegång förmodligen kommer behöva ske, och att jag kommer finnas med i belastningsregistret i fem år. Jag skulle få hem nåt brev också.

Fan asså. Tror ni att det här stämmer? Gud vad hårt dom tar på det, jag har hört mycket om att det mest blir varning och grejer. Vet någon om det är vanligt att ens körkortstillstånd skjuts upp, jag är liksom i sluttampen av att ta körkortet...

Nån som vet något om sånt här? vad som brukar hända. Har letat överallt men då är det bara 14-15 åringar. Är väl inte så vanligt med dumma 18åringar som jag, som åker fast åtminstone. Fick inget nummer att ringa med frågor eller så, det tycker jag var dumt.


satan.

Spana också in:

jaja, jag har lärt mig som fan. Riktigt skrämmande var det. Däremot gör dom ju såhär så att det inte ska hå åt helvete för mig sedan med fortstatt kriminalitiet, men om det nu blir så att jag finns i belastningsregistret och får problem med körkort, bostad och arbete, så har dom ju bidragit till att det går dåligt för mig på ett annat sätt.
Hoppas verkligen att eftersom det är en engångsföreteelse och det inte var så allvarligt att dom droppar det eller nåt, jag har lärt mig ändå tycker jag, men mja så säger väl alla.
dazed_and_confused:

Det är en stor affärskedja som drar in miljoner varje år, det är inte som att man skadar någon personligen liksom. [cute]


Nej, men ändå. Tycker att det är fel att stjäla om det inte är för ens överlevnad, man överlever ju faktiskt utan en BH. [no-no] Mat är en helt annan grej, typ dumpstra (heter det så?) hade jag kunnat göra om jag inte hade haft råd med mat (eller haft orken att faktiskt göra det).
Geigerzähler:

Nej, men ändå. Tycker att det är fel att stjäla om det inte är för ens överlevnad, man överlever ju faktiskt utan en BH.


Iofs man ska ju inte ta det till överdrift, har man pengar och så ska man ju betala för sig, någon medelklassunge som söker kickar är inget jag sympatiserar med liksom. [crazy]
det var en civilväktare. satan han såg inte ut som jag fått beskrivt för mig att många gjorde, han måste ha smugit som satan för jag är ändå väldigt uppmärksam. Jag föreställde mig unga killar som smyger med headset, men det här var en skitig lite äldre man som var jäkligt duktig. Han såg mig tror jag, eller jag tog den i ett omklädningsrum men dom såg väl att jag kom ut med ett plagg mindre sen följde dom efter mig tills jag gått ut och tog mig där.
pittsburghpenguin:

dom såg väl att jag kom ut med ett plagg mindre sen följde dom efter mig tills jag gått ut och tog mig där.


jag brukar lämna kvar kläderna i omklädningsrummet om jag inte ska ha dem. [shake]

Du kunde väl ha tagit på dig bhn inne i omklädningsrummet, innan du gick ut. [no-no]