Forumet - Snatteri?

Snatteri?

2273 0 76
Hey
har då snattat lite diverse saker från olika affärer typ hörlurar, kläder, hårprodukter ja lite allt möjligt. Om man nu skulle råka finnas på någon affärs övervakningskamera-shit så hur snabbt kan dom då "spåra" vem personen är på videon?

fick nämligen ett samtal hemma under kvällen där någon Dan(?) eller ngt (hörde typ inte vad han sa eller vad han ringde ifrån) sökte mig och när jag väl prata med honom frågade han hur gammal jag var och så sa han för han kunde inte se mitt person-nr eller ngt och sen efter jag svarat på den frågan (17) så fråga han om mina föräldrar var hemma (antagligen för att prata med dom..) och jag svarade ju givetvis att nej det var dom inte.. och då skulle han återkomma.
HMM? freakar jag out i onödan eller kan det faktiskt ha sammanband det här?

allt jag vet är att min syrra som först svarade inte heller riktigt hörde men att det lät som han sa "Dan från ihome -elr iphone" men det makes no sense så troligen sa han inte det, haha. Samt så var det ett 0736 nr som tydligen ligger typ i öresund elr ngt sånt.

Spana också in:

farbror gugge:

tror jag inte, eller låter som ett ganska dumt sådant om man inte typ åker fast med flit :P tror iaf 99% av alla som snattar gör det för att de gillar gratis saker :e


Näää så är det ej. Det är ett rop på hjälp! Fast finns ju snorungar som bara roas av det och inte vet bättre förstås.
orangetini:

sen efter jag svarat på den frågan (17) så fråga han om mina föräldrar var hemma (antagligen för att prata med dom..)


Telefonförsäljare.

orangetini:

passar på medans jag är minderårig sen slutar jag


Du är ju straffmyndig. [crazy]

Är du fattig? Är din tillvaro jobbig på något sätt? Är du uttråkad? Varför måste du snatta?