Forumet - Snigeldagboken

Snigeldagboken

656 0 70

Spana också in:

Kära snigeldagbok.
Det enda jag egentligen har att säga om ämnet är att jag har en kompis som alltid stampade på sniglar när vi var ute och gick förr i tiden, typ stampade på halva så de sprack och skvätte på mitt och andras ben. Det var väldigt vidrigt. I somras träffade jag honom och han gjorde detta fortfarande, det var sjukt. han missade dock mig men ajg slog honom på armen ändå :(
Kära snigeldagbok

Var ute med polarna och hängde på en grusväg. Plötsligt kom det två människobarn som böjde sig över oss. Lite läskigt tyckte jag, men jag vågade förstås inte erkänna det. En av ungarna tog upp mig och krossade mitt skal så att jag var helt naken! Så pinsamt, det värsta var att den snygga snigelkillen som jag hade raggat på var där och såg det!
Kära Snigeldagbok

Jag önskar jag kunde uppleva den där kvällen igen för en vecka sedan.
Med den sköna snubben som hjälpte mig köpa en sexleksak. Bjöd mig på gulasch soppa, gav mig bra råd om sex. Förklarade han hade fyra flick vänner och dejtade samtidigt. Åhh jag är en snigel som saknar hans dirty talk på spårvagnen. Det porriga härliga sexet. Och när jag hade oralsex med dildo leksaken i hans famn. Han döpte dildon till knulf.
Sova i hans famn. Sedan det sista han gjorde var att ta min hand, dra mig till sig, kyssa mig, ta hand om dig, vi hörs.

Åhh,,, jag är en snigel som önskar det fanns fler sådana gentlemän.
och fortsätter det eviga letande efter en liknande variant samtidigt med min härliga slemiga spår av feromoner.
puss o kram