Forumet - Sno fast lämna pengar??

Sno fast lämna pengar??

808 1 7
Som ni vet så e det ju åldersgräns p tobak snus cigg etc, mina kompisar röker men inte jag. Dem har problem med att köpa för att dem ser typ ut som 9 åringar (dem e 15). Men det finns en turkbutik i stan som har bara typ ett litet skrivbord som kassa så att ciggen e helt nåbara. Jag undrar att om man e lite snabb med att norpa nått paket cigg och sedan gå iväg fast lägga pengar i kassan/på golvet på vägen ut. Räknas detta som att stjäla? Om det skulle räknas som att stjäla så ska jag säga till mina kompisar som håller på me sånt ibland att sluta. 

Inga kommentarer

Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det är ju aldrig bra att tjäla saker, åh andra sidan så lämnar ni ju pengar (jag hoppas att ni lämnar kvar så mycket pengar som det kostar), vilket i min värld inte är riktig stöld (eftersom att ni betalat).
Förövrigt är det inte coolt att röka, om man tror det då bör man fundera, speciellt om man tror att det är coolt att röka varje dag vilket knappast är coolt, då lär man bara få lungcancer vilket är fett ocoolt bois.
Själv röker jag cigariller och cigarrer men endast vid festliga tillfällen, alltså feströker jag. Jag kan ju inte påstå att det är bra men jag finner en viss njutning av det. Jag skulle börja röka varje dag, det är kostsamt och enbart korkat.

Spana också in: