Forumet - Snöstorm i New York City & Nordöstra USA

Snöstorm i New York City & Nordöstra USA

281 0 35
På annandagen fick New York City och östra USA området årets första, onormalt snöstorm där vi fick runt 40 - 60 cm snö runt området.

Så lungt det var på Manhattan igår, och något lungt idag trots att solen skiner idag. Nästan allt är stängt i New Jersey idag, och likaså i NYC.[smile]

Vi njuter av snön, för snart smälter det snabbt igen av milda och soliga vädret de närmaste dagarna!

Spana också in:

New York City:

Det är därför det skrivs om det på alla svenska tidningar - mer än vad det står om på Amerikanska tidningar


Bara för att det skrivs mer om det i fettolandet nr 1 så ger det inte denna tråd ett diskussionsunderlag.

Det enda som kom ut från ditt inlägg lät som "OMG USA ÄR SÅ JÄVLA COOLT OMG HEJ ALLA ÄR FETA OSV ÄLSKAR MITT LAND ALLA BORDE FLYTTA HIT JAG SKA GENAST GÅ OCH KÖPA EN HAMBURGARE PÅ DONKEN NERE VID HÖRNET!"

Ungefär.
New York City:

Så lungt det var på Manhattan igår, och något lungt idag trots att solen skiner idag. Nästan allt är stängt i New Jersey idag, och likaså i NYC.Vi njuter av snön, för snart smälter det snabbt igen av milda och soliga vädret de närmaste dagarna!


Jag kan förstå om du vill delge detta, men du kan antingen skaffa vänner eller en blogg.

Tack på förhand.
New York City:

På annandagen fick New York City och östra USA området årets första, onormalt snöstorm där vi fick runt 40 - 60 cm snö runt området.


Ja, och hela staden lamslogs långt innan det mesta av snön föll...[zzz]

Det är väl inget att skryta om att vi har så efterblivet seg beredskap så att vi hamnar på stenåldern av 1 cm snö? Tacka vet jag tunnelbanan och bussarna i Stockholm som gick i ur och skur[love]
Statslös:

Ja, och hela staden lamslogs långt innan det mesta av snön föll...

Det är väl inget att skryta om att vi har så efterblivet seg beredskap så att vi hamnar på stenåldern av 1 cm snö? Tacka vet jag tunnelbanan och bussarna i Stockholm som gick i ur och skur


Här i USA har vi inga vinterdäck, och i New York/New Jersey området har vi inte lika kalla och snöiga vintrar som i kalla Sverige.
Visst har vi några snöstormar här och där, men snön smälter lika snabbt som den kom.

I USA, tack vare alla väderkanaler, nyheter o massa annat var folk beredda för snön redan en vecka innan. Alla gator och vägar är dock snöfria nu ;)

Här blir folk glada att få en ledig dag, medans i Sverige jobbar folk 24/7 trots att det faller meter snö

GOD BLESS AMERICA - VÄRLDENS BÄSTA BÄSTA LAND!