Forumet - Snor vill svara på frågor

Snor vill svara på frågor

8814 1 132

S3ON: Är banan din favoritfrukt? 
Hahaha. Ja och nej. Jag gillar det ibland, men tycker inte om "för mycket" banansmak. Är jättegott i pannkakor, med jordnötssmör, choklad, glass osv men jag brukar oftast nöja mig efter att ha käkat en halv. Det är inte min favoritfrukt i alla fall, utan min favoritfrukt är avokado!

Spana också in:


isola: åh jag hade en annan fråga men den försvann i mitt inre :(

vilken tesort är den bästa?

Plocka fram den igen!!
Det finns många tesorter jag gillar och jag ogillar favoritfrågor, så det blir svårt att välja ut en. Jag är en ganska "klassisk" tedrickare på många sätt och gillar t ex English Breakfast och Earl Grey ganska mycket. En som jag ofta återkommer till är dock denna:KM_RooibosVanilj.jpg

mynona: vilka frågor skulle du gärna vilja få av mig? (folk vill sällan svara på denna)
Det är svårt att komma på frågor som man själv vill svara på, det är lättare att säga vad jag inte vill svara på. Jag vill inte svara på favoritfrågor, dock kan jag svara på frågor där jag får välja mellan olika alternativ som "X eller Y?". Annars vill jag nog svara på det mesta. Glad Från just DIG så vet jag inte... Du är ju analytisk och reflekterande så det vore ju kul att få en lite "djupare" fråga av dig.

snor:
Det är svårt att komma på frågor som man själv vill svara på, det är lättare att säga vad jag inte vill svara på. Jag vill inte svara på favoritfrågor, dock kan jag svara på frågor där jag får välja mellan olika alternativ som "X eller Y?". Annars vill jag nog svara på det mesta. Glad Från just DIG så vet jag inte... Du är ju analytisk och reflekterande så det vore ju kul att få en lite "djupare" fråga av dig.
Tack, jag är nöjd med svaret!

Istechetvåpunktnoll: Fetastost eller mozzarella, vilken är osten man skall dyrka? Jag har blivit kluven :(
Det beror lite på vad man äter osten till. Fetaost gillar jag i pajer och sallader, men såna där mozzarellabollar kan jag äta hur många som helst som snacks. Jag är ett större mozzarellafan, fetaost kan tyvärr bli lite för salt för min smak i stora mängder (och jag äter alltid i stora mängder pga maaaat HjärtaHjärtaHjärtaRodnar)

Xuzkie: Estrella, Pringles eller OLW? Mycket glad
Tänker inte på märken faktiskt. Jag gillar: lantchips, salt/vinäger-chips, sourcream/onion-chips, sånadär skruvar samt ostbågar. Märke bryr jag mig inte om!

mynona: Vad är fördelarna och nackdelarna med att skapa en "Vad tycker du om mig"-trend, som motsvarighet till "Vad tycker jag om dig"-trenden?
Egentligen innebär de båda ungefär samma sak. Man får ju bekräftelse på något sätt. Men "vad tycker jag om dig"-trenden "vinner" ju trådskaparen på eftersom hen hamnar i överläge och inte framstår som bekräftelsehora till skillnad från de som skriver i tråden. Detta är ju också nackdelen med att skapa en "vad tycker du om mig?"-tråd eftersom det är trådskaparen som framstår som bekräftelsehorig och dessutom hamnar i underläge och i en ganska sårbar och utsatt position eftersom man inte riktigt kan styra utfallet. 

mynona: Är du en sådan som blir på dåligt humör utan god mat? Skulle du kunna reglera dina mattider, eller är det viktigast att äta när man vill, eftersom det är viktigt att njuta av maten?
Jag tycker att det mesta är gott, så det är svårt för mig att bli på dåligt humör pga maten. Men om jag är sugen på något särskilt och inte får utlopp för det suget så kan det påverka mitt humör, ja. Jag kan också bli gnällig om jag inte får äta när jag vill. Så jag ogillar regler kring mat - vill ba njuta! Vissa ser ju bara mat som en näringskälla, jag ser det som både en näringskälla och en källa till njuuutning. Hjärta Gillar citatet: Show me another pleasure like dinner which comes every day and lasts an hour. - Charles Maurice
mynona: Vad anser du själv om religion?
Jag respekterar religiösa och jag kan förstå att människor har behov av en religion för att kunna hantera vissa saker. Framförallt min mormor som är väldigt kristen och ser kristendom som sjukt viktigt - jag förstår henne, hon har varit med om så mycket skit att man nog behöver en slags "ursäkt" för att ens kunna begripa att det sker. Skylla på att Gud vet bäst, liksom. Men jag är inte själv religiös och ogillar organiserad religion. Tycker tyvärr att religion nog skapat fler krig och konflikter än fred och respekt (som jag åtminstone upplever som de flesta religioners läror ofta egentligen förmedlar). Men jag uppmuntrar spiritualitet och andlighet, och jag uppmuntrar att man reflekterar över existentiella frågor och principer man vill leva efter.