Forumet - snus

snus

1355 0 13
Har snusar ett tag "knekt" å varje gång jag tar å sen sväljer ja saliven så blir ja yr väldigt ur när ja va i garaget å skulle spotta ut den så gungade ja väldigt mycket. Är dehär nå som går över såhär vanesak eller är de nå annat?
å nej kommer inte sluta snusa 

Spana också in:

Jag har snusat och rökt ett tag och jag gillar fan inte att svälja saliv ändå, man blir illamående av det även när man inte får nikkokick tycker jag. Föreslår att du kör på vitt snus som är torrare och lär dig hålla det fast under läppen utan att det kommer i kontakt med en massa saliv, då slipper du det där. Får du massa saliv så spotta, svälj inte.

Nikkokick är inget särskilt behagligt i mitt tycke, och vet många andra som inte är något fan av det heller. Varför det skulle vara behagligt att temporärt bli yr och hängig och i värsta fall illamående vettefan. Förmodligen för att det är som den dåliga delen av ett drogrus och därför ändå kan räknas som coolt.

Notera dock att det inte bara är Nikkokicken vi snackar om här, att du får en massa saliv i munnen som du måste svälja gör det hela mycket värre. Nikkokicken i sig är inte så farlig och den slutar man få nästa på en gång om man snusar regelbundet, sen om man gör ett uppehåll kan man få den igen. Men du får probs en mycket starkare Nikkokick för att du sväljer, snussaliv är inte alltid så skönt i kistan i största allmänhet heller.