Forumet - Snyftfilm

Snyftfilm

2619 0 30

Spana också in:

Beror vilken typ du är ute efter... Familejfilm? Drama? Baserat på verkliga händelser? Sci/fi? etc. Och sedan beror det på hur lätt du har att ta in filmer... Changeling gillar jag. Otrolig känsla i den... The Girl Next Door från 2007 är stark den också, men isåfall är den för ilsketårar.

Notebook och Titanic är väl välkända och väldigt bra, och rätt många speciellt tjejer brukar få tårar av :P Majestic med faktiskt Jim Carrey är sorgsen och bra.

Armageddon och möjligtvis Pearl Harbor är väl typiskt sorgsna "killfilmer". Kanske även här tillhör Band Of Brothers serien eller Saving Private Ryan och Forrest Gump?

En annan jag gillar är ju den här Marley And Me, kanske inte den bästa "gråtfilmen", men den är väl sorlig mot slutet. Likaså kanske Click tillhör denna del av genre.

Sedan har vi den här nya filmen Water for Elephants eller varför inte The Green Mile?. Bicentennial Man med Sam Neill och Robin Williams är väldigt fin. Finding Neverland får vi inte glömma.


Om du är en seriös person med vuxen samk rekommenderar jag verkligen The Bridges Of Madison County. Eastwood är skådespelare och jäklar vad bra han är även på drama fronten. K-Pax samt Message In A Bottle är andra som tillhör här.

Är man lite mer motsatsen så kanske Gran Torino är bra? Men inte gråter iaf jag av den.

Lite mer barninriktat men väldigt bra filmer är Secondhand Lions, Bridge To Terabithia och A.I. Artificial Intelligence. Pay It Forward samt Simon Birch är filmer jag hört att många inte fått lämna ett öga torrt. Dock är dem lite överdrivna.LOST serien är att rekommendera om man orkar stå ut att vänta på tårar, för det förekommer ett antal gånger under serien, dock inte allt för ofta.

haha är man dataintresserad så gråter man säkert av Pirates of Silicon Valley [confused]

Kan skriva masssssa mera. Vissa här är är inte riktiga snyftfilmer kanske, men nog tusan finns det något i alla som gör en sorgsen eller illa till mods or whatever.