Forumet - Snygg intensiv hårfärg?

Snygg intensiv hårfärg?

5253 0 51
Jag är just nu extremt blond, vilket ni säger ser. Och jag är så less på att vara den söta blonda oskyldigt ovetande lilla flickan som alla grabbar tror inte har en hjärna. Jag har hållt mig till blond då jag vet hur kämpigt det var att få det blondt då jag sist hade en mörkare hårfärg, och då jag kände att blondt skulle vara enklare då jag har det som naturlig hårfärg. Men det har inte allst varit enkelt, och jag är less på det. Jag älskar svart, det står alltid för mig mellan blondt eller intensivt extremt bländande hett svart. Tog mig friheten att leka lite på ett bildprogram och va fan, jag orkar inte tänka längre. Chansning här.

SÅ nog på förklaringar, jag tänker höra med er här ifall någon av er har bra erfarenheter eller rekommendationer på en rejäl bra svart och intensiv hårfärg? Vet att det kan finnas motgångar då jag är så extremt blond, men då färgar jag det bara fler gånger. Enough with the bull.. svart skall det bli, och behålla två blonda slingor för att visa att den största delen av mig inte utgörs av den blonda söta snälla flickan som gör allt du säger. Utan tvärtom.

Vet ni någon bra hårfärg som sätter sig rejält på håret och som lyckats få eran hårfärg så där bländande extremt intensiv svart?
Alltid bäst att höra sig för innan man testar runt ;-)

black2.bmp

Spana också in:

Alltså ... det är väldigt lätt att gå från blond till svart så du behöver inte oroa dig för att färgen inte ska fästa. Ta 2 paket om du blir orolig och gör om det om du skulle känna att färgen bleks.

Jag är blond egentligen men har varit svart/extremt mörkbrun i snart 2 år. Utväxten är det jobbigaste, bara så du vet. Man ser tunnhårig ut. Tänk också på att anpassa ögonbrynen till hårfärgen, jag färgar mina också.
uppenbar:

Jag är blond egentligen men har varit svart/extremt


OH, aah jag har rätt mörka ögonbryn, men ifall de skulle bli sjukt så kommer jag färga dem också. Vad använder du för hårfärg till din? Din är jävligt snygg =) aah utväxten vet jag, den ser rolig ut och gör att håret ser tunnare ut, och kommer ihåg hur utväxten var svår, speciellt i bakre huvudet, men jag är redo att kämpa ;-) I am going black.[cool]
dockan:

Sure Fast jag har inte svart


[wink] lugnt, vad har du för hårfärg nu då?

Tsim:

schwarzkopf blå/svart är den snyggaste


Ja, jag vill ju ha den där kalla, inte den brun aktiga utan riktigt svarta, bläcksvarta.. men är rädd för blåsvart.. eftersom man ofta sett det skifta mer emot blått.. men menar du att den verkligen blir svart? måste vara svårt att få det så från blondt?