Forumet - Snygg, men inte tillräckligt snygg??

Snygg, men inte tillräckligt snygg??

2759 0 25
Jag har varken bra eller dåligt självförtroende, men min pojkvän är av den snyggare varianten. Jag vet att mååånga tänker så att "varför vill han ha mej för, han som kan få vem som helst". Nu är saken den:

Finns det nån mer än jag som ibland känner att ni "tävlar" i ert eget förhållande om vem som är snyggast??
Jag tycker min partner e jättesnygg, och jag säger det till honom spontant ganska ofta.. han är inte den självgoda "ja jag vet tack"-varianten.

När han drar ut på krogen med polarna så blir jag så skraj, för han e snygg, och där ute finns det en drös med jättesnygga välklädda, smala, sminkade, tjejer med massor av flirtig energi, medans jag sitter kvar där hemma med mitt normala självförtroende och känner att han hade kunnat stanna hemma och uppskatta mitt utséende lite mer, eller nåt...

Jag är alltså inte ful och int tjock.. jag älskar mej själv. Men ibland får jag knäppa tankar att jag skulle vilja se ut som nån av dom där playboybrudarna bara för å få höra fler komplimanger, eller nåt..

Spana också in:

Han skulle väl inte vara med dig om han inte tyckte att du var attraktiv? Sen så kanske du är världens vackraste människa i hans ögon. Även om han ser en vrålsnygg tjej på krogen så spelar väl inte det någon roll? Tro lite mer på dig själv [smile] Men jag vet att det kan vara jobbigt, ja känner ibland att min pojkvän är snyggare än jag, men det spelar ingen roll därför att jag vet att han älskar mig.
I början av mitt nuvarande förhållande fanns det en del svartsjuka. Det var innan vi visste var vi hade varandra. Vi ser båda bra ut, men det var främst han som inte gillade att andra killar tittade på mig när vi var ute tillsammans. Att tjejer tittar på honom, tog jag som en komplimang. Han är ju min.

Men vi pratade om det, och allt har löst sig. Lita på varandra helt enkelt.
Reeplay:

men det spelar ingen roll därför att jag vet att han älskar mig.


Blev lite chockad när ja läste detdära, ja säger inte emot eller nått menar bara att jag också skulle vilja kunna lita på min partner. Det har inte hänt något jag förstår bara inte hur man kan lita 100% på ens partner, det är ju en helt annan människa som kan vara kapabel till att göra vad som hälst, så känner iaf jag [shake][sad]
ItsAsin:

jag förstår bara inte hur man kan lita 100% på ens partner


Jag tror faktiskt inte att man kan det, däremot så kan man välja att oroa sig över att han ska göra någonting eller att lita på honom så gått det går. Det är en knepig situation, för man lämnar över sitt hjärta till någon och blir sårbar. Men ärligt talat, om du behöver oroa dig varje gång han går ut så kanske ni behöver prata om det, för du ska ju inte behöva må dåligt över ditt förhållande bara för du inte kan hitta tilliten