Forumet - snygg tjej gillar mig-hjälp!

snygg tjej gillar mig-hjälp!

329 0 19
tja, är snart 16 och har precis börjat gymnasiet. i min spanska klass så var det en tjej som ganska snabbt började gilla mig, jag svarade inte direkt på när hon började ragga och spelade lite svårfångad.jag var trevlig men inte så entusiastisk. Jag gjorde detta för innan har det aldrig funkat att vara intresserad. Dock gillar jag denna tjej, hon är trevlig, kul och snygg. Nu verkar det mer som att hon inte riktigt vågar snacka med mig för att jag inte var på i början. Så hur ska jag närma mig henne? fb, på riktigt, bjuda med henne nånstans etc [shake]

Spana också in:

Ta chansen, om hon nu har visat att hon tycker om dig, och du tycker om henne, så har du ju inte mycket att förlora. Sen så fattar jag att det inte helt lätt heller. Det kanske finns lite av den idéen om att vi killar är fett confident osv. Jag tror inte att jag kunde prata med en tjej ordentligt för än jag var 17-18 kanske. Fast om hon nu har tagit initiaviet att prata med dig, så är det ju upp till dig att ge en respons.
gör som ovanstående tips, bara du inte går för på. man blir skrämd och drar sig undan. jag skulle nog fråga henne om hon ville spela tv-spel - det känns nog lite som det är inom en "killzon" och hon skulle nog bli glad om hon blev "inbjuden" - jag skulle blivit det!
annars fika eller att ni kanske stannar kvar i skolan och pratar, gå promenad?
Prata med henne i skolan bara. Sätt dig bredvid henne.
Åh minns en kille som gillade mig som satt och stirrade på mig jämt. Utan att blinka. det blev läskigt.
Fick be killkompisar att ta bort honom lite.
Men han var snäll. Jättegullig. Vi träffades en mörk kväll nere på stan en gång och följdes åt hem då han bodde nära mig. Sen gick han tillbaka mot stan när vi kommit fram till mitt soprum. Han skulle egentligen inte hem utan bara följde mig hem för att det var mörkt och sent. Det var så aw. Innan han gick så gav han mig en blomma.
Han är skitsnygg nuförtiden. Men var rätt jobbig sist jag träffade.
Kanske ska leta reda på.
FabianGuden:

några tjejer som fattar och har lite bra råd?


Jag tycker att du bara ska gå fram till hon och börja snacka eller alternativt skriva till hon på fb. Kan nästan lova dig att hon bara kommer bli glad! [smile]Bajwa:

Lyssna på denna tjej ovanför fast undvik tv-spel.


Ne, varför undvika tv-spel! Eller beror på vad för spel då.