Forumet - snygga naglar trots hästtjej

snygga naglar trots hästtjej

320 0 12
jag har hemskt fula naglar som bara går av, skivar sig och går sönder på annat sätt. utbildar mig till målare, håller på mkt med hästar och hundar, har dessuton pga valpar inte möjlighet att sitta i en evighet o måla naglarna.. vad ska jag göra?! vill inte ha allt för långa naglar men lite långa ska dom ju va.. tips på nagellack och övriga medel?
ät bra
fila och klipp så de får bra form
tänk på att inte använda naglarna till allt i stallet, särskilt inte om du smort så naglarna är uppmjukade
pensla på lack lr nåt nån gång ibland. snabbtorkande är att föredra om du inte vill vänta en evighet på att naglarna ska torka

Spana också in:

hm jag är hstchey. men jag får så ibkand som du har men beror inte på det utan ibland är de jättebra och starka helt enkelt.
men när det blir en sånn period så klipper jag alltid av där det delar sig/blir svagt så fort som möjlit, så nageln är hel. ibland kan det bli jättekort men då får det en chans att växa ut normal tillafall.och normal vill man ha bra
t.ex nu är en tumnagel jättetsrak och snygg formad, bra långt. de andra på den handen börjar bli bättre efter jag gjort som jag sa. på andra handen är tumnageln svagareoch de nadra naglarna med.


haha som o de var personer eller sker lösäässkifgyt[chocked]